GutsonWWA 08.06.2020 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Witam, posiadam ściane działową w mieszkaniu, jest ona zrobiona z cegły o szerokości 6 cm. Kupiony uchwyt do tv który waży może 5kg, i telewizor (dość stary) który waży 17 kg. Czy jak zawiesze go na tej ścianie to czy ściana to wytrzyma? Może to głupie pytanie ale boje się że wyrwie ściane i spadnie.. Kołek mam 8x50 a śrube 8x60. Wiem ze prawdopodobnie rozwali mi kawałek ściany z drugiejs trony ale bede wiercił od 5mm bez udary i starać się nei rozwalić mocno ściany. Najbardziej zalezy mi na odpowiedzi na temat wytrzymałości ściany z telewizorem ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GutsonWWA 08.06.2020 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Przepraszam ale chyba wybrałem zły dział. Zakładam obok .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts