domino34 10.06.2020 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Zastanawiam się nad projektem "Dom przy Bukowej 31". https://www.extradom.pl/projekt-domu-dom-przy-bukowej-31-KRK1628. Generalnie wszystko mi pasuje prócz dwóch rzeczy; 1.Pomieszczenia są zaprojektowane na 255cm czy to nie za mało? Teraz mieszkam w domu, gdzie jest 280cm i nie mam pojęcia ile można zejść. Domyślam się ze zmiana wysokości przez projektanta może być być bardzo kosztowna? 2. Zamiast toalety i dużej łazienki z wanną i prysznicem wolałbym małą łazienkę z prysznicem i drugą tylko z wanną. Czy da się w tym projekcie do toalety wstawić prysznic kosztem powierzchni dużej łazienki ewentualnie sypialni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 12.06.2020 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Dopóki ściany nie wymurowane to można kombinować. Przykładowo: zmniejszyłam sypialnię i wygospodarowałam małą garderobę. Tylko drażnią mnie drzwi do sypialni przesunięte względem drzwi do wiatrołapu ale jak je wyrównać to kolei nie zgraja się z oknem którego położenie determinuje słupek na tarasie- eh, mój bzik z wyrównywaniem drzwi i okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino34 12.06.2020 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts