Bodzio14 11.06.2020 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Dzień dobry Proszę o podpowiedz jak wykonać podbudowę pod ścieżkę. szerokośc scieżki 80cm, Plyty betonowe 60x60 gr.4cm Odstęp miedzy płytami 15cm, odstęp między płytą a obrzeżem 10cm. Pomiędzy płytami ozdobny Grys lub coś podobnego. Ważne chciałbym aby scieżka była przesiąkliwa. Proszę o rady Chodzi mi mniej więcej o taką ścieżkę tylko ja mam obrzeża betonowe grafitowe. Jak zrobić podbudowę pod tego typu scieżkę żeby płyty były stabilne podczas chodzenia po nich Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Bodzio14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodzio14 16.06.2020 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Dzień dobry Proszę o podpowiedz jak wykonać podbudowę pod ścieżkę. szerokośc scieżki 80cm, Plyty betonowe 60x60 gr.4cm Odstęp miedzy płytami 15cm, odstęp między płytą a obrzeżem 10cm. Pomiędzy płytami ozdobny Grys lub coś podobnego. Ważne chciałbym aby scieżka była przesiąkliwa. Proszę o rady[ATTACH=CONFIG]445109[/ATTACH] Chodzi mi mniej więcej o taką ścieżkę tylko ja mam obrzeża betonowe grafitowe. Jak zrobić podbudowę pod tego typu scieżkę żeby płyty były stabilne podczas chodzenia po nich Nikt Nic☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodzio14 16.06.2020 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Nikt nie doradzi☹️☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts