wujo17 14.06.2020 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Witam, Przymierzam się do wykonania instalacji rekuperacji we własnym zakresie (poza samym podłączeniem rekuperatora). Na tą chwilę mam już wszystko z grubsza zaprojektowane. Zastanawiam się natomiast nad wyborem typu kanałów flex. Opcji jest sporo, z takich w miarę budżetowych to wyselekcjonowałem pe flex, ventiflex i airflex ag (od ingremio). Z tego co czytałem to te ostatnie mają całkiem niezłe opinie i nie są też jakoś dużo droższe. Dobry wybór? Dodatkowoj zastanawia mnie, czy te kanały są kompatybilne ze skrzynkami rozprężnymi peflex? Bo albo źle szukam albo nie mają one jakiś własnych dedykowanych skrzynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sojek1 14.06.2020 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Zdaje się że Ingremio nie ma własnego systemu. Specjalizują się w przetwórstwie tworzyw sztucznych a szczególnie peszlach i rurach. Nie zdziwił bym się jakby produkował dla jednego z systemodawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert HEATPEX 15.06.2020 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Zachęcam do zapoznania się z Systemem HEATPEX ARIA - system wyróżnia najwyższa na rynku klasa szczelności ATC1 oraz wysoka skuteczność działania powłoki antybakteryjnej powyżej 99%. https://www.youtube.com/watch?v=NLRozq1D96E W przypadku zainteresowania ofertą oraz darmowym projektem, zapraszam do kontaktu [email protected] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezusmaria 16.06.2020 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 airflex ag są kompatybilne z skrzynkami rozprężnymi PE-FLEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts