pablos83 14.06.2020 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Witam Panowie mam dość głupią prośbę, ale to dlatego że każdy myśli że zdebilałem Czy może ktoś z Was dysponuje filmikiem na którym pokazane jest, że należy mocować kołki do styroduru przez siatkę? Chciałbym udowodnić paru osobom, że tak należy robić i potrzebuję na to twardego dowodu, czyli filmiku Byłbym wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 15.06.2020 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 ale generalnie kolkowanie styroduru w strefach cokolu wykonuje sie tylko powyzej linii gruntu, warunkowo, aby nie uyszkodzic izolacji pod spodem.zatem samo kolkowanie xps jest juz warunkowea kolkowanie go przez siatke robi sie tylko w przypadku okladzin typu plytka klinkierowa. a czy filmik z internetow nawet jak sie znajdzie jest miarodajnym wyznacznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablos83 15.06.2020 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Tak, oczywiście że chodzi mi o kołkowanie tylko powyżej gruntu. A poruszony przeze mnie przypadek dotyczy również przygotowania styroduru pod płytki w linii cokołu dlatego napisałem o kołkowaniu przez siatkę, gdyż majster uparł się, że kołkowanie przez siatkę XPS pod płytki to błąd i uparł się kołkować normalnie, tak jak zwykły EPS. Dlatego poprosiłem o filmik jeśli takowy w ogóle gdziekolwiek jest dostępny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.06.2020 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Szukaj w wytycznych etics lub zadzwoń do dt producenta klasy Caparol, Sto, Greinplast, Jest to wiedza elementarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts