kroyena 15.11.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Łotwiera się drewnianą bramę i jest się w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 15.11.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 To niesamowite, ile osób przeżywa ten magiczny moment rozpoznania "swojej" ziemi, swojego miejsca. Jeździ, szuka, ogląda, zniechęcenie w końcu człowieka ogarnia, jest już prawie gotów iść na kompromis, ale jeszcze nie rezygnuje, i nagle... Olśnienie! To jest piękna chwila. Czekam z zainteresaowaniem na dalszy ciąg...[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 To niesamowite, ile osób przeżywa ten magiczny moment rozpoznania "swojej" ziemi, swojego miejsca. Jeździ, szuka, ogląda, zniechęcenie w końcu człowieka ogarnia, jest już prawie gotów iść na kompromis, ale jeszcze nie rezygnuje, i nagle... Olśnienie! To jest piękna chwila. Czekam z zainteresaowaniem na dalszy ciąg...[/code] Prawda? Też nie wiem jak to się dzieje, ale dobrze, że przychodzi taki nieracjonalny moment. Natępny miałam przy wyborze architekta - zobaczyłam gębę na zdjęciu w internecie... ale o tym jescze napiszę. Pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Aggi - bardzo interesująco się zaczyna. Czekam na ciąg dalszy. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.11.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Aggi - bardzo interesująco się zaczyna. Czekam na ciąg dalszy. Pozdrowienia! Dzieękuję Grupy Pruszkowskiej jeszcze nie próbowałam wykopać Jakby co - dam znać! Pozdrawiam i melduję, że do Twojego dziennika też zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 16.11.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Aggi - fajnie piszesz Niecierpliwie czekam, co będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 16.11.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Aggi , krajanko droga , witaj w Parku ! Czytam i jakby o sobie, lza sie w oku kreci - tylko tam zyc i umrzec ( to potem ) , lasy , pagorki ,dziecioly , mily mlody czlowiek z gminy ( a zebys wiedziala , kto byl wczesniej ) I WARTO BYLO ! I podobno powietrze lecznicze , a prawie pod Lodzia. Pozdrawiam seredecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.11.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Aggi , krajanko droga , witaj w Parku ! Czytam i jakby o sobie, lza sie w oku kreci - tylko tam zyc i umrzec ( to potem ) , lasy , pagorki ,dziecioly , mily mlody czlowiek z gminy ( a zebys wiedziala , kto byl wczesniej ) I WARTO BYLO ! I podobno powietrze lecznicze , a prawie pod Lodzia. Pozdrawiam seredecznie ! O Witaj Krajanie! Jak sie ciesze! To na nastepne ognisko zapraszam!!!!! Powiedz kto byl wczesniej ??? Jesli chodzi o moje kontakty z gminą, to doswiadczylam tylko milych rozczarowan. Ostatnio Pan Sekretarz obiecal droge do Borek i prosze - buduja! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Coraz bardziej mi się ten dzienniczek podoba, zwłaszcza za rzut monetą (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Aggi- witaj w klubie zakręconych budowniczych ....teraz będzie już tylko......gorzej ...... Szkoda ,że ja nie rzucalam monetą i szkoda ,że nie wyszlo - nie kupujemy ...... ..... po 3 m-cach budowy jestem wykończona psychicznie , a moj małż -fizycznie ......ale , nie ma co narzekać .....- podoba mi sie Twój dziennik - będe Cie miała na" oku".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 17.11.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Co do łzy w oku - nawet Dziecioły mają swoje marzenia, a z marzeniami zawsze ciężko się rozstać... Gratuluję zakupu działki, choć muszę napomknąć, że jako Matka Dzieciom (w tym jednemu od niedawna w wieku edukacyjnym) podzielam co poniektóre obawy Twoich rodziców. Ale jak się wie, czego się chce, to resztę można - i trzeba - zwalczyć, i koniec. Co do pasji ogrodniczej, to osobiście jeszcze kilka lat temu nawet bym się o coś takiego nie podejrzewała. Zero wiedzy na ten temat, zero chęci i zapału... A teraz - juz nie mogę się doczekać wiosny! Ach, w ziemi kopać moim hobby jest obecnie! Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Dziękuję bardzo za dobre słowo Starsznie mi się na tym forum podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.11.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Aggi- (...)....teraz będzie już tylko......gorzej ...... Szkoda ,że ja nie rzucalam monetą i szkoda ,że nie wyszlo - nie kupujemy ...... ..... po 3 m-cach budowy jestem wykończona psychicznie , a moj małż -fizycznie ......(...) Ew-ka - Ty żartujesz, mam nadzieję, albo chwilowy dołek to był. Dla mnie z Twojego dziennika i komentarzy wyziera zupełnie inny obraz. Bardzo pozytywny Ty się dziewczyno weź w garść i nie gadaj bzdur ;);) 3 miesiące buduje, stan surowy zamknięty ma i narzeka. To karalne być powinno A przy okazji - co Ty z tym mężem robisz że on taki fizycznie wykończony jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 bogus- to jest zmęczenie jesienno-zimowe , chandra i depresja - razem wzięte ......niestety jak dobrze idzie -zawsze sie coś sp....y Nie napisałam w dzienniku (jeszcze ) jakie kłopoty i problemy ( brama garażowa, zmiana koncepcji łazienki dobiło mnie w ostatnim tygodniu ) . A mój mężuś kochany- zmęczony - bo za....lał ( sory ) od 3 m-cy od rana do wieczora ( nie stał z założonymi ręcami , tylko poganiany dodatkowo przez swojego ojca - robił więcej nia kazdy tzw . fachowiec, z osobna ) Aggi , wybacz te wkręty w Twoich komentarzach , ale lubie Bogus-a i nie mogłam Go zignorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 bogus- Aggi , wybacz te wkręty w Twoich komentarzach , ale lubie Bogus-a i nie mogłam Go zignorować Ależ cała przyjemność po mojej stronie. Wkręcajcie sobie dowolnie . Bogus ma racje - trzymaj się Ew-ka, juz tyle za Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Aggi - dzięki ..... niech Ci słonko zawsze świeci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Aggi- ale sie uśmiałam z ostatniego rozdziału trza mi bylo takiego rozluźnienia , dziekuję Ci bardzo -moja Grocholo ( tylko ona kiedyś potrafiła mnie rozbawić podczas czytania ) . Moj pies ( labrador) też jest cholernie pazerny na jedzonko i smakołyki - za jedzenie ,oczywiście nauczył sie szczekać , teraz tez tymi czarnymi oczkami wertuje nasze dłonie , kiedy ma coś zrobić My osoła juz mamy - tak nazywamy naszą Dorę , taki głuptas z niej czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Ew-ka to już się przyznam - mój psiul to też labradorka Balbina - taka sama jak Twoja (biszkopt). Temperament to one mają wrodzony! Kiedy zobaczyłam na forum zdjęcia z Twoim psem, to aż mi się samo usmiechnęło. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Aggi - dawaj Balbinę na dziennik a ile ma lat? o mojej poczytasz w dziale porad - rasa psa -zapraszam i sie zapytowuję o Balbinkę ( ale fajnie sie nazywa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Aggi trzymam kciuki za wszelką pomyślność, żyzcę spełnienia marzeń i pięknych chwil przy grillu na hektarowym polu Ewka a Ty głowa do góry a depersja do dołka i zakop głeboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts