Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To niesamowite, ile osób przeżywa ten magiczny moment rozpoznania "swojej" ziemi, swojego miejsca.

Jeździ, szuka, ogląda, zniechęcenie w końcu człowieka ogarnia, jest już prawie gotów iść na kompromis, ale jeszcze nie rezygnuje, i nagle... Olśnienie!

To jest piękna chwila. :D

Czekam z zainteresaowaniem na dalszy ciąg...[/code]

To niesamowite, ile osób przeżywa ten magiczny moment rozpoznania "swojej" ziemi, swojego miejsca.

Jeździ, szuka, ogląda, zniechęcenie w końcu człowieka ogarnia, jest już prawie gotów iść na kompromis, ale jeszcze nie rezygnuje, i nagle... Olśnienie!

To jest piękna chwila. :D

Czekam z zainteresaowaniem na dalszy ciąg...[/code]

Prawda? :D Też nie wiem jak to się dzieje, ale dobrze, że przychodzi taki nieracjonalny moment. Natępny miałam przy wyborze architekta - zobaczyłam gębę na zdjęciu w internecie... ale o tym jescze napiszę. Pozdrawiam gorąco!

Aggi , krajanko droga , witaj w Parku !

Czytam i jakby o sobie, lza sie w oku kreci - tylko tam zyc i umrzec ( to potem ) ,

lasy , pagorki ,dziecioly , mily mlody czlowiek z gminy ( a zebys wiedziala , kto byl wczesniej :evil: )

I WARTO BYLO !

I podobno powietrze lecznicze , a prawie pod Lodzia.

Pozdrawiam seredecznie !

Aggi , krajanko droga , witaj w Parku !

Czytam i jakby o sobie, lza sie w oku kreci - tylko tam zyc i umrzec ( to potem ) ,

lasy , pagorki ,dziecioly , mily mlody czlowiek z gminy ( a zebys wiedziala , kto byl wczesniej :evil: )

I WARTO BYLO !

I podobno powietrze lecznicze , a prawie pod Lodzia.

Pozdrawiam seredecznie !

O Witaj Krajanie! Jak sie ciesze! To na nastepne ognisko zapraszam!!!!! Powiedz kto byl wczesniej :o ??? Jesli chodzi o moje kontakty z gminą, to doswiadczylam tylko milych rozczarowan. Ostatnio Pan Sekretarz obiecal droge do Borek i prosze - buduja! Pozdrawiam :D

Aggi- witaj w klubie zakręconych budowniczych ....teraz będzie już tylko......gorzej ...... :wink:

Szkoda ,że ja nie rzucalam monetą i szkoda ,że nie wyszlo - nie kupujemy ...... :cry: ..... po 3 m-cach budowy jestem wykończona psychicznie , a moj małż -fizycznie ......ale , nie ma co narzekać .....- podoba mi sie Twój dziennik - będe Cie miała na" oku".... :wink:

Co do łzy w oku - nawet Dziecioły mają swoje marzenia, a z marzeniami zawsze ciężko się rozstać... :(

Gratuluję zakupu działki, choć muszę napomknąć, że jako Matka Dzieciom (w tym jednemu od niedawna w wieku edukacyjnym) podzielam co poniektóre obawy Twoich rodziców. :-? Ale jak się wie, czego się chce, to resztę można - i trzeba - zwalczyć, i koniec. 8)

Co do pasji ogrodniczej, to osobiście jeszcze kilka lat temu nawet bym się o coś takiego nie podejrzewała. Zero wiedzy na ten temat, zero chęci i zapału... A teraz - juz nie mogę się doczekać wiosny! Ach, w ziemi kopać moim hobby jest obecnie! :lol:

Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy. :D

Aggi- (...)....teraz będzie już tylko......gorzej ...... :wink:

Szkoda ,że ja nie rzucalam monetą i szkoda ,że nie wyszlo - nie kupujemy ...... :cry: ..... po 3 m-cach budowy jestem wykończona psychicznie , a moj małż -fizycznie ......(...)

Ew-ka - Ty żartujesz, mam nadzieję, albo chwilowy dołek to był. Dla mnie z Twojego dziennika i komentarzy wyziera zupełnie inny obraz. Bardzo pozytywny :D Ty się dziewczyno weź w garść i nie gadaj bzdur ;);););):D 3 miesiące buduje, stan surowy zamknięty ma i narzeka. To karalne być powinno ;)

A przy okazji - co Ty z tym mężem robisz że on taki fizycznie wykończony jest ;);)

bogus- to jest zmęczenie jesienno-zimowe , chandra i depresja - razem wzięte ......niestety :cry:

jak dobrze idzie -zawsze sie coś sp....y :evil: Nie napisałam w dzienniku (jeszcze ) jakie kłopoty i problemy ( brama garażowa, zmiana koncepcji łazienki :evil: dobiło mnie w ostatnim tygodniu ) . A mój mężuś kochany- zmęczony - bo za....lał ( sory ) od 3 m-cy od rana do wieczora ( nie stał z założonymi ręcami , tylko poganiany dodatkowo przez swojego ojca - robił więcej nia kazdy tzw . fachowiec, z osobna ) :lol:

Aggi , wybacz te wkręty w Twoich komentarzach , ale lubie Bogus-a i nie mogłam Go zignorować :lol:

Aggi- ale sie uśmiałam z ostatniego rozdziału :lol: :lol: :lol: trza mi bylo takiego rozluźnienia , dziekuję Ci bardzo -moja Grocholo ( tylko ona kiedyś potrafiła mnie rozbawić podczas czytania ) . Moj pies ( labrador) też jest cholernie pazerny na jedzonko i smakołyki - za jedzenie ,oczywiście nauczył sie szczekać , teraz tez tymi czarnymi oczkami wertuje nasze dłonie , kiedy ma coś zrobić :lol: :lol: :lol:

My osoła juz mamy - tak nazywamy naszą Dorę , taki głuptas z niej czasami :wink: