Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Myślałam, że takie historie się nie zdarzają!!! A ja ubolewałam nad swoim nieszczęściem.... Aggi, bardzo mi ciebie żal, że musisz przez to przechodzić. Ja bym chodziła zryczana. Trzymam kciuki i zyczę wygrania miliona w totka. Zobaczysz, spotka Cię cos bardzo dobrego w życiu, przecież musi być równowaga złych i dobrych zdarzeń. :D :lol:

Dziękuję wszystkim za moralne wsparcie :D

Teraz dla odmiany mam stracha czy dobrze zrobiłam oddajać sprawę do prokuratury. Obawiam się konsekwencji, które mogą paradoksalnie dosięgnać mnie samą - poinformowanie nadzoru budowlanego i wstrzymanie robót. Cóż ... zobaczymy :(

Witaj Aggi

O rany jak zobaczyłam to coś co dosłownie się wylało z ziemi, :o :o to mi aż gęsia skórka wyskoczyła, to nie może być prawda taka fuszera do kwadratu!!!, czy ten facet jeszcze komuś opócz Was to robił, bo mi się zdaje, że byliście debiutem tego Pana D.

Trzymam kciuki za prokuraturę, napewno Pan D przegra !!!!!!!

pozdrawiam i_ska

Twierdził, że tak, chociaż tym klientom, z którymi się kontaktowaliśmy, robił akurat inne prace murarskie, dachy i wykończeniówkę.

Wiecie co on mi powiedział!? Żebym spadała, bo on sobie nie ma nic do zarzucenia, fundament wykonał "jak dla siebie"! :o Tymczasem, ja jestem zdania, że jest to raczej fundament pod obórkę dla bardzo mało wymagającej krowy!

Witaj Aggi

Pamiętasz taki film chyba "co mi zrobisz jak mnie złapiesz" jak niedobrych klientów wieszało się na tablicy i podpisywało - TEGO PANA NIE OBSŁUGUJEMY" ty zrób podobnie zdjęcie tego Pana na forum muratora i podpis " NIECH TEN PAN NAS JUŻ NIE OBSŁUGUJE" i zdjęcie Twojego fundamentu zrobionego jak pod jego dom ech bezrobocie :D

zrób zdjęcie tego Pana na forum muratora i podpis " NIECH TEN PAN NAS JUŻ NIE OBSŁUGUJE" i zdjęcie Twojego fundamentu zrobionego jak pod jego dom ech bezrobocie :D

i_ska - nawet nie wiesz jaką mam na to ogromna ochotę :p I to nie tylko w Muratorze, ale billboardy, przystanki tramwajowe, dworce PKP, lokalna prasa, roznosiciele ulotek... :wink: :wink:

Czy teraz mogę już powiedzieć, że masz piękne fundamenty? Te nowe, oczywiście. Bardzo jesteś dzielna, że to wytrzymałaś. Pomysł z obliczem pana D. na billboardach uważam za całkiem stosowny. A jeszcze lepiej gdyby to była fotka uśmiechniętego pana D. nad swoim "dziełem", ale już się nie da zrobić, bo przyszło NOWE!

Aggi ty to masz szczęście do takich "ludzisków bez duszy", Pan D, teraz Pan od magicznych kamieni :roll: :roll:

Swoją drogą 700 PLN za 25 kamieni to cena zwalająca z nóg no .................chyba........, że ...............te...............kamienie......mają ..naprawdę .......magiczną............moc :wink: i nie pozwolą się zbliżyć do twojej budowy naciągaczom :wink: :roll: :roll:

A można wiedzieć dlaczego akurat 25 sztuk i dlaczego o takiej średnicy :roll: :roll: :roll: