Aggi 12.05.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Tak - już jestem na bieżąco Mam nadzieję, że uda mi się jakoś nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też mam takie , i boję się, że już mi tak zostanie . Najgorsze, że nie mogę się pozbyć takiego przykrego ściskania w brzuszku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.05.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Aggi nie matrw się przeciez mówią miłe złego początki...po takich Twoich poczatkach będzie już tylko dobrze!Nos do góry teraz musi wszytko iść jak należy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.05.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Aggi powodzenia. Czytam z zapartym tchem. Pisz dalej jakie postępy z Panem D, i powodzenia z budowaniem. Mam nadzieję, że teraz już będzie z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.05.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Aggi tylko teraz się nie waz mieć kaca moralnego!tak trzeba i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.05.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Myślałam, że takie historie się nie zdarzają!!! A ja ubolewałam nad swoim nieszczęściem.... Aggi, bardzo mi ciebie żal, że musisz przez to przechodzić. Ja bym chodziła zryczana. Trzymam kciuki i zyczę wygrania miliona w totka. Zobaczysz, spotka Cię cos bardzo dobrego w życiu, przecież musi być równowaga złych i dobrych zdarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.05.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Dziękuję wszystkim za moralne wsparcie Teraz dla odmiany mam stracha czy dobrze zrobiłam oddajać sprawę do prokuratury. Obawiam się konsekwencji, które mogą paradoksalnie dosięgnać mnie samą - poinformowanie nadzoru budowlanego i wstrzymanie robót. Cóż ... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 16.05.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witaj Aggi O rany jak zobaczyłam to coś co dosłownie się wylało z ziemi, to mi aż gęsia skórka wyskoczyła, to nie może być prawda taka fuszera do kwadratu!!!, czy ten facet jeszcze komuś opócz Was to robił, bo mi się zdaje, że byliście debiutem tego Pana D. Trzymam kciuki za prokuraturę, napewno Pan D przegra !!!!!!! pozdrawiam i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.05.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Twierdził, że tak, chociaż tym klientom, z którymi się kontaktowaliśmy, robił akurat inne prace murarskie, dachy i wykończeniówkę. Wiecie co on mi powiedział!? Żebym spadała, bo on sobie nie ma nic do zarzucenia, fundament wykonał "jak dla siebie"! Tymczasem, ja jestem zdania, że jest to raczej fundament pod obórkę dla bardzo mało wymagającej krowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.05.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Jeszcze raz zajrzałam do Twojego dziennika, żeby pokazac swojej rodzinie te rozwalone fundamenty. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.05.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Żaba! Ty nie strasz rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.05.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witaj Aggi Pamiętasz taki film chyba "co mi zrobisz jak mnie złapiesz" jak niedobrych klientów wieszało się na tablicy i podpisywało - TEGO PANA NIE OBSŁUGUJEMY" ty zrób podobnie zdjęcie tego Pana na forum muratora i podpis " NIECH TEN PAN NAS JUŻ NIE OBSŁUGUJE" i zdjęcie Twojego fundamentu zrobionego jak pod jego dom ech bezrobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 zrób zdjęcie tego Pana na forum muratora i podpis " NIECH TEN PAN NAS JUŻ NIE OBSŁUGUJE" i zdjęcie Twojego fundamentu zrobionego jak pod jego dom ech bezrobocie i_ska - nawet nie wiesz jaką mam na to ogromna ochotę I to nie tylko w Muratorze, ale billboardy, przystanki tramwajowe, dworce PKP, lokalna prasa, roznosiciele ulotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.05.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Zjadę, zajadę może nawet dziś i mam nadzieje ,że tak właśnie powiem. A poza tym to proszę nie robić ze mnie potwora który tylko krytykuje i wybrzydza. Tak w ogole to jestem całkiem miły i staram się czasami pomóc mojej koleżance ale ONA nie zawsze mnie slucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.05.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Długi oczywiscie, że jesteś miły i prawie oswojony Nie było nic o potworze, ani o wybrzydzaniu.... Jesteś kochany chłopak, ze chce Ci się jeszcze przejmować moimi sprawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Szanowna Aggi z Kalonki, oj te Twoje przejścia z fundamenatami przypominają mi nasze ze stropem Mam nadzieję, ze i Tobie i nam nie przytrafi się więcej nic takiego. Pisz na bieżąco jak będą postępy. No i zdaj relację z dochodzeniem przeciwko panu D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Czy teraz mogę już powiedzieć, że masz piękne fundamenty? Te nowe, oczywiście. Bardzo jesteś dzielna, że to wytrzymałaś. Pomysł z obliczem pana D. na billboardach uważam za całkiem stosowny. A jeszcze lepiej gdyby to była fotka uśmiechniętego pana D. nad swoim "dziełem", ale już się nie da zrobić, bo przyszło NOWE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.05.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Jeszcze kilka dni i... wyleją stan "zero" wtedy będę w punkcie wyjścia, tylko (miejmy nadzieję) o niebo szczęśliwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.05.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Aggi ty to masz szczęście do takich "ludzisków bez duszy", Pan D, teraz Pan od magicznych kamieni Swoją drogą 700 PLN za 25 kamieni to cena zwalająca z nóg no .................chyba........, że ...............te...............kamienie......mają ..naprawdę .......magiczną............moc i nie pozwolą się zbliżyć do twojej budowy naciągaczom A można wiedzieć dlaczego akurat 25 sztuk i dlaczego o takiej średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Aggi a może sama znajdź te kamienie będzie taniej, bo 700 zł to chyba przesada Chyba że tak jak napisała Andrzejka te kamienie jakieś specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts