Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zadzwonilam na infolinie i umowilam sie jeszcze raz :wink: Tak szybko sie mnie nie pozbeda :wink:

myślę zbyt dosłownie potraktowali Twoje "działka rolna"

teraz mów "działka siedliskowa"

ja też mam działkę (a właściwie grunt) rolny (wg wypisu z rejestru) ale jest dla niej aktualny Plan, więc dla mnie i dla banku była działką Budowlaną.

a przed budową nie odralnialiście kawałka pod budynek?

Wiesz co, Aggi, jak zobaczyłam, że u Ciebie rosną już mury, to się lekko wkurzyłam :evil: . My musimy czekać aż do 9 czerwca, bo zdaniem wykonawcy, beton "potrzebuje" tyle czasu....... :-?

A tak bym chciała, żeby już rosły ściany...... :(

Zdecydowanie zbudujesz szybciej.

Życzę powodzenia w załatwianiu kredytu!!!

Uff, już się wystraszyłam, bo u nas też działka rolna...tzn. siedliskowa (!) i będziemy się starać o kredyt. Trzymam więc kciuki za nas wszystkich. Piękne masz już ściany. Teraz wszystko powinno pójść gładko. Statystycznie dzięki panu D. wyrobiłaś już wszystkie obsuwy na budowie jakie tylko możliwe :wink:

Aggi pięknie idzie budowanie ścianek :p :p

Co do kredytu to myślę, ze wystarczy się rozejżeć a napewno znajdą się takie banki co z milą chęcia udziela ci kredytu 8) Tylko oczywiście taka rozmowa na poczatku poszukiwań nie bardzo pozytywna nie bardzo byla potrzebna 8)

Zadzwonilam na infolinie i umowilam sie jeszcze raz Tak szybko sie mnie nie pozbeda

I tak trzymać :wink: :p

Andrzejka kochana jesteś, że zauważyłaś coś więcej oprócz naszych podstawowych, budowlanych widoków :D . Te brzózki, to jest mały pikuś, od północnej i wschodniej strony działki jest las, od zachodu dolinka i pagórki, a od południa takie zwykłe krzaczory, ale jest tam bardzo ładnie, sama działka tez jest obficie zadrzewiona.

Moja gmina tez mnie zaskoczyla :o ale nie obylo sie oczywiscie bez malego spiecia, bo panowie drogowcy uzupelnili sobie brakujaca ziemie na podsypanie drogi czerpiac z mojej dzialki, w rezultacie przybyl mi malowniczy row. A w rowie znalazly sie nie wiedziec czemu rozne skarby: polamane okna, mnostwo szkla, pogiete zaluzje oraz kilka par rajtuz damskich... :wink: