Funia 30.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Aggi to znaczy, że szukamy innego banku. Na szczęście teraz jest tak, że to banki proszą się o klienta a nie odwrotnie. Na pewno nie będziecie mieć problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Zadzwonilam na infolinie i umowilam sie jeszcze raz Tak szybko sie mnie nie pozbeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Tak trzymać, a jak nie dadzą to zawsze można spróbować w innym banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 31.05.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Zadzwonilam na infolinie i umowilam sie jeszcze raz Tak szybko sie mnie nie pozbeda myślę zbyt dosłownie potraktowali Twoje "działka rolna" teraz mów "działka siedliskowa" ja też mam działkę (a właściwie grunt) rolny (wg wypisu z rejestru) ale jest dla niej aktualny Plan, więc dla mnie i dla banku była działką Budowlaną. a przed budową nie odralnialiście kawałka pod budynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.05.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Spory kawalek zostal wylaczony spod produkcji rolnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 31.05.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Spory kawalek zostal wylaczony spod produkcji rolnej. no to klasyczne "misandrystud" a panienka była zbyt przejęta okólnikiem i w dodatku jak usłyszała (odfiltrowała) "rolna" to się zacięła. pamiętaj masz "działkę siedliskową z rozpoczętą budową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Wiesz co, Aggi, jak zobaczyłam, że u Ciebie rosną już mury, to się lekko wkurzyłam . My musimy czekać aż do 9 czerwca, bo zdaniem wykonawcy, beton "potrzebuje" tyle czasu....... A tak bym chciała, żeby już rosły ściany...... Zdecydowanie zbudujesz szybciej. Życzę powodzenia w załatwianiu kredytu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kochana Zabo - wlasnie to jest teraz powodem mojego niepokoju! Ja tez wiem, ze beton potrzebuje troche postac, a moj wykonawca jest zgola odmiennego zdania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.06.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Nie chciałam Cię zmartwić.....Mój wykonawca, powiedział też, że można szybciej, ale chce, żeby hds stawiał palety na płycie, wtedy murarze nie muszą tyle nosić, a wtedy beton mógłby nie wytrzymać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Uff, już się wystraszyłam, bo u nas też działka rolna...tzn. siedliskowa (!) i będziemy się starać o kredyt. Trzymam więc kciuki za nas wszystkich. Piękne masz już ściany. Teraz wszystko powinno pójść gładko. Statystycznie dzięki panu D. wyrobiłaś już wszystkie obsuwy na budowie jakie tylko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Aggi pięknie idzie budowanie ścianek Co do kredytu to myślę, ze wystarczy się rozejżeć a napewno znajdą się takie banki co z milą chęcia udziela ci kredytu Tylko oczywiście taka rozmowa na poczatku poszukiwań nie bardzo pozytywna nie bardzo byla potrzebna Zadzwonilam na infolinie i umowilam sie jeszcze raz Tak szybko sie mnie nie pozbeda I tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.06.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Tak - skala wypracowanej statystyki popełnionych błędów działa na mnie pozytywnie . "Gorzej" już było, prawda ? Dziś pojadę zrobić kilka zdjęc, więc będzie kolejny odcinek, ale muszę przyznac, że to ich budowanie też wydaje mi się bardzo staranne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Aggi pieknie rośnie twój domek A te brzózki urzekające są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.06.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Andrzejka kochana jesteś, że zauważyłaś coś więcej oprócz naszych podstawowych, budowlanych widoków . Te brzózki, to jest mały pikuś, od północnej i wschodniej strony działki jest las, od zachodu dolinka i pagórki, a od południa takie zwykłe krzaczory, ale jest tam bardzo ładnie, sama działka tez jest obficie zadrzewiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Aggi to gotowe to calkiem przyjemnie wygląda i tak zachęcająco do spacerków Choć znowu to w trakcie budowy ma ciekawszą oprawę ze względu na resztki jesieni na drzewkach A nie masz zdjęć gotowej drogi w wiosennej szacie Ciś mi się wydaje, że jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.06.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No właśnie musze dorobić wersję wiosenną Uzupełnię niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kurcze Aggi - drogę masz fantastyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.06.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No! I co najprzyjemniejsze - gmina zafundowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Aggi - a czy Twoja gmina nie mogłaby mi takiej drogi zrobić bo moja nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.06.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Moja gmina tez mnie zaskoczyla ale nie obylo sie oczywiscie bez malego spiecia, bo panowie drogowcy uzupelnili sobie brakujaca ziemie na podsypanie drogi czerpiac z mojej dzialki, w rezultacie przybyl mi malowniczy row. A w rowie znalazly sie nie wiedziec czemu rozne skarby: polamane okna, mnostwo szkla, pogiete zaluzje oraz kilka par rajtuz damskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts