andrzejka 08.06.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Aggi tak jak przeczuwalam droga wiosenna cudowna Ale z ciebie szczęściara taką drogę sobie zalatwić to nie lada gratka Ja o takiej to mogę pomarzyć Ogólnie pięknie masz wokól dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie moge no cudownie Aggi dawaj wszystkie zdjecia jakie masz bo naprawdę super masz okolicę Ale czy w przyszlości za oknem nie będzie sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Tez nie dowierzam własnemu szczęściu. Kochana gmina . Martwię się tylko na ile trwała będzie ta nawierzchnia. Bałam się, że sama ją zniszczę ciężkim sprzętem, ale póki co, do mnie prowadzi tylko brudny ślad po kołach, a kostka nie doznała uszczerbku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie moge dawaj wszystkie zdjecia jakie masz Ale czy w przyszlości za oknem nie będzie sąsiadów Trochę mi głupio wklejać tyle zdjęć, ale sąsiadów mogę Ci pokazać , tylko najpierw muszę zmniejszyć zdjęcie przed wrzuceniem na onet. Chwilę mi to zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Aggi no co ty czemu glupio Calkiem symatycznie ogląda się zdjęcia i to nie koniecznie budowy ale i okolicy a nawet rodzinki czy czegokolwiek Ja tam lubie popatrzeć na fotki wtedy jakoś tak czuję jakbym byla tam i to widziala na wlasne oczy I jeszcze bardziej czuję potrzebę śledzenia twoich postępów budowlanych Czakam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 No to proszę wkleiłam. A korzystając z okazji serdecznie zapraszam do odwiedzin w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 No wiesz jak moglaś takie zdjęcia trzymac w ukryciu Skalniak zapowiada się fajowo A sąsiedzi no cóż w bezpiecznej odleglości Dzięki za pokazanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.06.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Aggi - im więcej zjdęć tym lepiej W końcu to Twój dziennik więc możesz w nim robić wszystko co chcesz A tak w ogóle to masz piękną działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.06.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 A ja poproszę zdjęcie toples... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dluuuugi, przyjzyj sie dobrze, ostatnie zdjecie w dzieniku jest topless. Dom bez dachu, to zdaje sie najbardziej doslowne topless jakie sobie mozna wymarzyc, co? A poza tym sam sobie zrob odpowiednia dokumentacje I zamiesc koniecznie w tym watku: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=709128#709128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 12.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Aggi, zajrzałam tutaj poraz pierwszy i.. zbaraniałam Ale miałaś, babo, placek!, rany boskie. Nie ma co wracać do tego koszmarku. Jesteś dzielna, nie potrzebujesz słów otuchy. Prawdą jest, że co nas nie powali, to nas wzmocni. Działaj!! pozdrawiam.ara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Tak czułam, u Ciebie już nadproża, a u mnie dopiero narożniki!!!! Piękną masz działkę! Aż miło popatrzeć! Mam tylko jedno pytanie. Czy Twoje mury są z popothermu? Bo jeżeli tak, to zastanawiają mnie te pionowe spoiny Z tego co wiem, nie są potrzebne. U mnie nie robią.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.06.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 [quote name=AggiMiałam dobrnac do kona i napisac, ale nie wytrzymałam a, zaczeło sie od dachu który bedziemy miały taki sam, radiestete ktory został przywleczony , pan od feng shui oczywiscie tyz, no a teraz dobiłas mnie kamieniami.........buuuu, a ja odpuściłam, bo myslałam ze tylko ja jestem "stuknieta" sorrry ]:Jezu, skad ja wezme kamienie do wtorku, no bo teraz oczywiscie koniecznie musze je miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.06.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Żaba - nie są z Porothermu, to pustak max - Plecewice, stąd te pionowe spoiny. Technologia trówarstwowa: max + 12 cm styropiany + cegła dociskowa. Gosia@ kochana, wskakuj w samochód i pojeździj po okolicznych wiochach rozgladając sie na boki Jak wypatrzysz na polu stertę kamieni, to wystarczy poszukać właściciela . No albo popatrz w ogłoszenia w jakiejś lokalnej bulwarówce, powinnaś cos znależć. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 gosia@ czy jest gdzieś jakis Twój dziennik budowy? Pocztałabym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.06.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 gosia@ czy jest gdzieś jakis Twój dziennik budowy? Pocztałabym.... W powijakach zaczynam od wtorku i mam nadzieje ze nadrobie, a dziennik sie nazywa dom na stoku z zaczarowanym ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.06.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Przed chwilą napisałam w swoim dzienniku, że stesuję się z powodu okien (czy zrobią dobre otwory). Potem czytam Twój post. I co się okazuje.... U Ciebie się pomylili!!! Jakieś przeczucie, czy co? Cieszę się, że naprawią swój błąd i sorry, że wymądrzałam się z tymi spoinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.06.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Aggi nie ma to jak nadzór inwestorki na budowie Szok A JA MYŚLALAMŻE JUŻ TERAZ WSZYSTKO U CIEBIE BĘDZIE ZGODNIE Z PLANEM Powodzenia i oby wszystko szlo zgodnie z planem bez żadnych sensacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.06.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 sorry, że wymądrzałam się z tymi spoinami No co Ty!? Przecież na zdjęciu nie widać czy to pustak czy Porotherm. A gdyby rzeczywiście był Porotherm, a ja nic bym nie wiedziała o zaprawie do niego używanej, to pewnie miałabym teraz dług wdzięczności wobec Ciebie. andrzejka - poprawki na szcęście nie były kłopotliwe, bo zaprawa jescze nie złapała i wszystko się dało ładnie skorygować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Rany , ale przejścia . Całe szczęście, że to w porę zauważyłaś. I znowu się sprawdza, że na budowie trzeba być codziennie i nikomu nie można wierzyć. Trzymam kciuki żeby nie było więcej takich wpadek. A działkę masz przepiękną!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts