Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aggi no co ty :roll: czemu glupio :roll: Calkiem symatycznie ogląda się zdjęcia :p i to nie koniecznie budowy :wink: ale i okolicy a nawet rodzinki czy czegokolwiek :wink:

Ja tam lubie popatrzeć na fotki wtedy jakoś tak czuję jakbym byla tam i to widziala na wlasne oczy :p I jeszcze bardziej czuję potrzebę śledzenia twoich postępów budowlanych :wink: :p

Czakam :wink: :p

Tak czułam, u Ciebie już nadproża, a u mnie dopiero narożniki!!!!

Piękną masz działkę! Aż miło popatrzeć!

Mam tylko jedno pytanie. Czy Twoje mury są z popothermu? Bo jeżeli tak, to zastanawiają mnie te pionowe spoiny :-? Z tego co wiem, nie są potrzebne. U mnie nie robią....

Pozdrawiam :D

[quote name=AggiMiałam dobrnac do kona i napisac, ale nie wytrzymałam :p a, zaczeło sie od dachu który bedziemy miały taki sam, radiestete ktory został przywleczony :p, pan od feng shui oczywiscie tyz, no a teraz dobiłas mnie kamieniami.........buuuu, a ja odpuściłam, bo myslałam ze tylko ja jestem "stuknieta" sorrry :wink: ]:Jezu, skad ja wezme kamienie do wtorku, no bo teraz oczywiscie koniecznie musze je miec

Żaba - nie są z Porothermu, to pustak max - Plecewice, stąd te pionowe spoiny. Technologia trówarstwowa: max + 12 cm styropiany + cegła dociskowa.

Gosia@ kochana, wskakuj w samochód i pojeździj po okolicznych wiochach rozgladając sie na boki :wink: Jak wypatrzysz na polu stertę kamieni, to wystarczy poszukać właściciela :wink: . No albo popatrz w ogłoszenia w jakiejś lokalnej bulwarówce, powinnaś cos znależć. Trzymam kciuki! :D

sorry, że wymądrzałam się z tymi spoinami :oops:

No co Ty!? Przecież na zdjęciu nie widać czy to pustak czy Porotherm. A gdyby rzeczywiście był Porotherm, a ja nic bym nie wiedziała o zaprawie do niego używanej, to pewnie miałabym teraz dług wdzięczności wobec Ciebie. :D

andrzejka - poprawki na szcęście nie były kłopotliwe, bo zaprawa jescze nie złapała i wszystko się dało ładnie skorygować :D