Aggi 15.06.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Sonika dziękuję, właśnie byłam u Ciebie z wizytą i wróciłam zachwycona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Sonika dziękuję, właśnie byłam u Ciebie z wizytą i wróciłam zachwycona.. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No proszę, u Ciebie układają strop, a u mnie dopiero murują pierwsze ściany. Ale jeżeli w tym roku nie będziesz robiła dachu, to moze koło października zaczną mi zadaszać, a to oznacza, że może uda mi się nadgonić.. Chociaż nie jestem pewna, czy na dach wystarczy kasy(wycena-54 tys ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Agi nie smuc sie tym dachem Pomyśl sobieże strop to jakby dach nad parterem nie A swoją drogą i tak myśle, ze dużo zrobilaś I wszystko tak jak się nalezy a nie jakieś fuszerki Skoro nawet Dlugi chwali To musi być super zrobione Będzie dobrze Kaski przybędzie i dach zrobisz Tylko odczekac trzeba troszkę No i jak strop się uloży o zdjęcia prosiemy Twoje zdjęcia są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.06.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Dlatego nie martwię się tym dachem aż tak bardzo. Jestem tylko rozczarowana, że przyjdzie dłużej poczekać. Bo bardzo bym chciała już leżeć na trawie i dłubiąc w nosie podziwiać pierwsze we wsi pokrycie z wióra osikowego A co do Długiego, to typ ten srogi jest świetnie przygotowany i nastawiony na perfekcję, toteż jego zdanie ma tu kluczowe znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Aż tak bardzo srogi nie jestem , choć czasami dość krytycznie nastawiony do poczynań niektórych wykonawców. Nie znoszę jak uważają mnie za głupszego od siebie . A tak poza tym to jestem podobno calkiem miły , wieć nie dajcie sie zwieść rysowanemu przez moją przyjaciółę wizerunkowi marudzącego upierdliwego goscia . To wynik jej zaborczości .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A tak poza tym to jestem podobno calkiem miły , wieć nie dajcie sie zwieść rysowanemu przez moją przyjaciółę wizerunkowi marudzącego upierdliwego goscia . To wynik jej zaborczości .. Czasami potrzebne jest tzw upierdliwe oko Może zobaczyć więcej niż takie normalne A o co chodzi z tą zaborczością Aggi proszę o tlumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Czasami potrzebne jest tzw upierdliwe oko Hi, hi, hi Andrzejka - "złote usta tygodnia" masz u mnie!!! Długi - od dziś, tak z indiańska, będę Cię tytułować z czułością: Wódz Upierdliwe Oko. I On mi mówi, że robię z niego potwora! A ja Go jak rodzonej matki wysłuchuję w pokorze i wszystkie sugestie skwapliwie próbuje wprowadzić w życie. Tylko 2 razy w tym roku sie z Nim pokłóciłam... Co do zaborczości, to Długi oczywiscie buja jak najęty! Swego czasu trzeba go było troche dopilnować, ale już się ustatkował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.06.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jejku Aggi jestem pod wrażeniem Twoich doświadczeń, działań, optymizmu, uporu i ...efektów.!! Naprawdę kobieto - ZAIMPONOWAŁAŚ mi w każdym calu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dziękuję. Ciągle jednak mam wrażenie, że mój udział w tych wydarzeniach jest niewielki i zgoła przypadkowy. A co do optymizmu - to generalnie prawda, chociaż etap rozbiórkowy mocno (choć krótkotrwale ) mi zaszkodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.06.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Mam wrażenie że Twoja działeczka, budowa- to taka " Trudna miłość" Skomplikowana, nie zawsze z górki ale później...hoo ..hoo..Odda Wam miłością dozgonną!!1 Ona- ta działeczka i budyneczek poprostu sprawdzają Was ,czy kochacie szczerze i całkowicie... Potem tylko lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.06.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A o co chodzi z tą zaborczością Aggi proszę o tlumaczenie J Ci kiedyś opowiem ale na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A o co chodzi z tą zaborczością Aggi proszę o tlumaczenie J Ci kiedyś opowiem ale na privie No trzymam za slowo i czekam, czekam, czekam........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Czasami potrzebne jest tzw upierdliwe oko Hi, hi, hi Andrzejka - "złote usta tygodnia" masz u mnie!!! Długi - od dziś, tak z indiańska, będę Cię tytułować z czułością: Wódz Upierdliwe Oko. I On mi mówi, że robię z niego potwora! A ja Go jak rodzonej matki wysłuchuję w pokorze i wszystkie sugestie skwapliwie próbuje wprowadzić w życie. Tylko 2 razy w tym roku sie z Nim pokłóciłam... Co do zaborczości, to Długi oczywiscie buja jak najęty! Swego czasu trzeba go było troche dopilnować, ale już się ustatkował Dzięki, dzięki Jeszcze nigdy nie mialam przyjemności być zlotymi ustami i to tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.06.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 IZłote usta i paskudny jęzor. Takie teksty to woda na młyn dla tego potwora i teraz będzie mnie przezywać. A mnie poprostu wq.... jak ktoś partaczy robotę albbo zbyt mocno cwaniaczy. Od dzisiaj będziesz " paskudnym ozorem" i to miesiąca!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 IZłote usta i paskudny jęzor. Takie teksty to woda na młyn dla tego potwora i teraz będzie mnie przezywać. A mnie poprostu wq.... jak ktoś partaczy robotę albbo zbyt mocno cwaniaczy. Od dzisiaj będziesz " paskudnym ozorem" i to miesiąca!!!!!!!!!!!!!! Moje określenie upierdliwe oko malo mieć pozytywny wydźwięk a nie obrażliwy No ale mam za swoje Jak to mówią zamnim powiesz dziesięć razy przemyśl Ja ci powiem, że tak mi się powiedzialo bo skojazyleś mi się z moim mężulkiem który zazwyczaj ma do wszystkiego zastrzeżenia no ale ty akurat w kwesti budowy Aggi od początku miales dobre oko Ale powem wam tak po cichu że paskudnym jęzorem też jeszcze nigdy nie bylam Zlote usta i paskudny jęzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.06.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Andrzejka Ty się naszym drogim Wodzem Upierdliwe Oko w ogóle nie przejmuj. Znam ja toto na wylot i wiem, że się daje łatwo obłaskawić. Wodzu - a Ty mi tu nie besztaj Andrzejki, bo to Dobra Kobieta Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.06.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Andrzejka nie przejmuj sie miesiac szybko mija . Możemy się umówić ,ze jęzor będzie nagrodą przechodnią , byc może szybciej ktoś na niego zasłuży . A poza tym nie znalazlem lepszego ookreślenia . Pomyśl co by było gdybym powiedział ,że masz strasznie paskudny języczek... ktoś wtedy wyglądał by tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Jak przechodnia nagroda to niech będzie Może znajdzie się jeszcze ktoś kto chlapnie tak jak ja coś nieprzemyślanego i wtedy baj baj paskudny ozorze Aggi dzięki za wstawiennictwo w mojej sprawie Ale wiecie co tak sobie pomyślalam że moje nagrody wychodzą na zero od Aggi ta dobra o a od Dlugiego ta zla no to w sumie tak jakby na zero Co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.06.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Ja się nie zgadzam na taki bilans. Nie zgdzam sie i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts