Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No proszę, u Ciebie układają strop, a u mnie dopiero murują pierwsze ściany. :(

Ale jeżeli w tym roku nie będziesz robiła dachu, to moze koło października zaczną mi zadaszać, a to oznacza, że może uda mi się nadgonić.. :D

Chociaż nie jestem pewna, czy na dach wystarczy kasy(wycena-54 tys :o )

Agi nie smuc sie tym dachem :roll: Pomyśl sobieże strop to jakby dach nad parterem nie :roll: :roll: :wink:

A swoją drogą i tak myśle, ze dużo zrobilaś :p I wszystko tak jak się nalezy a nie jakieś fuszerki :p Skoro nawet Dlugi chwali :roll: :roll: To musi być super zrobione :wink: :p Będzie dobrze :p Kaski przybędzie i dach zrobisz :p Tylko odczekac trzeba troszkę :wink:

No i jak strop się uloży o zdjęcia prosiemy :oops: :oops: Twoje zdjęcia są piękne :p

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... :wink: Dlatego nie martwię się tym dachem aż tak bardzo. Jestem tylko rozczarowana, że przyjdzie dłużej poczekać. Bo bardzo bym chciała już leżeć na trawie i dłubiąc w nosie podziwiać pierwsze we wsi pokrycie z wióra osikowego :wink:

A co do Długiego, to typ ten srogi jest świetnie przygotowany i nastawiony na perfekcję, toteż jego zdanie ma tu kluczowe znaczenie :wink:

Aż tak bardzo srogi nie jestem :evil: , choć czasami dość krytycznie nastawiony do poczynań niektórych wykonawców. Nie znoszę jak uważają mnie za głupszego od siebie . A tak poza tym to jestem podobno calkiem miły , wieć nie dajcie sie zwieść rysowanemu przez moją przyjaciółę wizerunkowi marudzącego upierdliwego goscia . To wynik jej zaborczości :wink: ..

A tak poza tym to jestem podobno calkiem miły , wieć nie dajcie sie zwieść rysowanemu przez moją przyjaciółę wizerunkowi marudzącego upierdliwego goscia . To wynik jej zaborczości :wink: ..

Czasami potrzebne jest tzw upierdliwe oko :wink: :wink: :wink: :wink: Może zobaczyć więcej niż takie normalne :wink: :p :p

A o co chodzi z tą zaborczością :roll: :roll: :roll: :roll: Aggi proszę o tlumaczenie :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :wink:

Czasami potrzebne jest tzw upierdliwe oko :wink: :wink: :wink: :wink:

Hi, hi, hi :D :D :D Andrzejka - "złote usta tygodnia" masz u mnie!!! :wink: :wink: :wink:

Długi - od dziś, tak z indiańska, będę Cię tytułować z czułością: Wódz Upierdliwe Oko.

I On mi mówi, że robię z niego potwora! A ja Go jak rodzonej matki wysłuchuję w pokorze i wszystkie sugestie skwapliwie próbuje wprowadzić w życie. Tylko 2 razy w tym roku sie z Nim pokłóciłam... :wink:

Co do zaborczości, to Długi oczywiscie buja jak najęty! Swego czasu trzeba go było troche dopilnować, ale już się ustatkował :wink: :wink:

Czasami potrzebne jest tzw upierdliwe oko :wink: :wink: :wink: :wink:

Hi, hi, hi :D :D :D Andrzejka - "złote usta tygodnia" masz u mnie!!! :wink: :wink: :wink:

Długi - od dziś, tak z indiańska, będę Cię tytułować z czułością: Wódz Upierdliwe Oko.

I On mi mówi, że robię z niego potwora! A ja Go jak rodzonej matki wysłuchuję w pokorze i wszystkie sugestie skwapliwie próbuje wprowadzić w życie. Tylko 2 razy w tym roku sie z Nim pokłóciłam... :wink:

Co do zaborczości, to Długi oczywiscie buja jak najęty! Swego czasu trzeba go było troche dopilnować, ale już się ustatkował :wink: :wink:

Dzięki, dzięki :oops: :oops: :oops: Jeszcze nigdy nie mialam przyjemności być zlotymi ustami i to tygodnia :o :p :p :p :p :wink: :wink:

IZłote usta i paskudny jęzor. Takie teksty to woda na młyn dla tego potwora i teraz będzie mnie przezywać. A mnie poprostu wq.... jak ktoś partaczy robotę albbo zbyt mocno cwaniaczy. Od dzisiaj będziesz " paskudnym ozorem" i to miesiąca!!!!!!!!!!!!!!

:( :( :( :( :( :( :( :( :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :-?

Moje określenie upierdliwe oko malo mieć pozytywny wydźwięk a nie obrażliwy :roll: No ale mam za swoje :( Jak to mówią zamnim powiesz dziesięć razy przemyśl :roll: :wink:

Ja ci powiem, że tak mi się powiedzialo bo skojazyleś mi się z moim mężulkiem który zazwyczaj ma do wszystkiego zastrzeżenia no ale ty akurat w kwesti budowy Aggi od początku miales dobre oko 8)

Ale powem wam tak po cichu że paskudnym jęzorem też jeszcze nigdy nie bylam :wink: Zlote usta i paskudny jęzor :roll: :roll: :-? :lol: :lol:

Andrzejka nie przejmuj sie miesiac szybko mija :wink: . Możemy się umówić ,ze jęzor będzie nagrodą przechodnią , byc może szybciej ktoś na niego zasłuży :D .

A poza tym nie znalazlem lepszego ookreślenia . Pomyśl co by było gdybym powiedział ,że masz strasznie paskudny języczek... :oops:

ktoś wtedy wyglądał by tak :evil:

Jak przechodnia nagroda to niech będzie :roll: Może znajdzie się jeszcze ktoś kto chlapnie tak jak ja coś nieprzemyślanego :roll: i wtedy baj baj paskudny ozorze :roll: 8)

Aggi dzięki za wstawiennictwo w mojej sprawie :p :wink:

Ale wiecie co tak sobie pomyślalam że moje nagrody wychodzą na zero :lol: :lol:

od Aggi ta dobra o a od Dlugiego ta zla no to w sumie tak jakby na zero :roll: :roll: Co wy na to :roll: :roll: :wink: