Aggi 24.06.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 To sa wlasnie problemy, z powodu ktorych nie potrafie plakac (wczoraj probowalam, ale wycisnelam tylko 1 lze z lewego oka ). Problemy zawodowe mianowicie. Rada filmowa jest dobra, a dzis impreza, wiec zaimpregnuje sie od srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.06.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Pewnie..zaimpregnuj się ...każda impregnacja jest dobra!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.06.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Aggi jak tam impregnacja od środka zadzialala Glowa do góry będzie dobrze Dzielna kobitka z ciebie przecież jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Oooooouuuu właśnie się obudziłam. Za wczesnie... zdecydowanie, za wcześnie. Bilans imprezy: 1 złamana ręka, 1 kąpiel w basenie hotelowym (w pełnej gali), pół wiadra potłuczonego szkła. Czyli, jak na ogóle możliwości moich współpracowników, wieczór minął spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.06.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Oooooouuuu właśnie się obudziłam. Za wczesnie... zdecydowanie, za wcześnie. Bilans imprezy: 1 złamana ręka, 1 kąpiel w basenie hotelowym (w pełnej gali), pół wiadra potłuczonego szkła. Czyli, jak na ogóle możliwości moich współpracowników, wieczór minął spokojnie. Zabawa Naprawdę Przednia!!! Mam nadzieję, że dolek minął bezpowrotnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.06.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Z dołkiem jakoś sobie radzę, zgodnie z zasadą, że jak nie ma pozytywów w danej sytuacji, to należy je natychmiast wymyśleć A co do imprez firmowych - to długo by opowiadć o krwi przelanej i wyplutych zębach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Z dołkiem jakoś sobie radzę, zgodnie z zasadą, że jak nie ma pozytywów w danej sytuacji, to należy je natychmiast wymyśleć A co do imprez firmowych - to długo by opowiadć o krwi przelanej i wyplutych zębach Aggi, a mogę zapytać gdzie Ty pracujesz , bo zaczynam się o Ciebie martwić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Pracuję w dużej firmie logistycznej, której najbardziej aktywną imprezowo częścią są pracownicy magazynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 A co do imprez firmowych - to długo by opowiadć o krwi przelanej i wyplutych zębach Nieźle balujecie na tych imprezkach firmowych Zazdroszczę rozmachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.06.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Fakt Jedna z bardziej pamiętnych chwil, to rozdzielanie bijących sie informatyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 A bawcie się, bawcie...Tak mało mamy radosnych chwil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.06.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witaj Aggi Ale głupoty piszesz, bardzo dobry jest Twój dziennik, ja go czytam na bieżąco, powiem szczerze, że bardziej podobają mi się dzienniki dziewczyn niż facetów a co do parametrów to czytam i czytam i nic nie rozumiem i wychodzę z dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No i CO!!!! Czemu nie piszesz...Mnie ciekawość drąży...A TU NIc...napisz co się dzieje.. Mam nadzieję że już po imprezie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Po imprezie ale na wywczasach. AGGI grzeje w słońcu swoją śliczną pupę. Chyba sam zacznę pisać żeby was rozerwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Oj.. napisz... Ciekawam jaka to jest dola inwestora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ja też już zatęskniłam za Aggi . Nic nie pisze....może chora...a ona odpoczywa! . I bardzo dobrze! Należy się jej za tyle stresów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.07.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ŻABY za mną ktoś tak tęsknił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.07.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ŻABY za mną ktoś tak tęsknił Ty, długi ! A kto Ty właściwie jesteś? Mogę i tęsknić za Tobą, ale musisz powiedzieć coś więcej o sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.07.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 dlugi bardzo rzadko mówi o sobie częściej sie mówi o dlugim czasem dobrze czasem źle..... długi w ogóle jest małomówny - chiba ,że przy piwku i żaglach długi lubi żabę długi dzisiaj idzie już spać bo zalał strop i podlewał przez dzień cały pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 03.07.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 długi to czarny koń lub może koń trojański Aggi.....Tak mniemamn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts