zaba_gonia 03.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 dlugi bardzo rzadko mówi o sobie częściej sie mówi o dlugim czasem dobrze czasem źle..... długi w ogóle jest małomówny - chiba ,że przy piwku i żaglach długi lubi żabę długi dzisiaj idzie już spać bo zalał strop i podlewał przez dzień cały pa pa No ale, kim jest dla Aggi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.07.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 No , no na konia to jeszcze się zgadzam bo duży i silny i miły w dotyku i wszyscy mu dają coś dobrego i ............ ALE ZARAZ TROJAŃSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mi już pachnie jakąś zdradą !!!!!!!!!!! Żaba i Gonia ciekawość to pierwszy stopień do....................................................................................................... przyjemności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 No , no na konia to jeszcze się zgadzam bo duży i silny i miły w dotyku i wszyscy mu dają coś dobrego i ............ ALE ZARAZ TROJAŃSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mi już pachnie jakąś zdradą !!!!!!!!!!! Żaba i Gonia ciekawość to pierwszy stopień do....................................................................................................... przyjemności . Zaraz się dowiem...W dzienniku Aggi, kilka razy padło, że długi to, czy tamto....I w końcu dowiem się, co to za jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Zaraz się dowiem... Po co się spieszyć .A co z przyjemnością poznawania???!!!!. Odkrywania tego co nie odkryte ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Zaraz się dowiem... Po co się spieszyć .A co z przyjemnością poznawania???!!!!. Odkrywania tego co nie odkryte ??? Jeszcze nie zdążyłam przejrzeć dziennika...Masz rację, nie będę się z tym śpieszyć....ALE NAPISZ WRESZCIE KTO TY JESTEŚ!!!!, bo ciekawość zżera mnie od środka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Jestem .........................................................................Długi. Nie lubię strasznie opowiadać o sobie to mnie straszliwie krępujeto bardzo dużo pisania a słabo u mnie z ortografiąmogę dać plamęi po coz wf zawsze miałem piątkęlubię Żabę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Jestem .........................................................................Długi. Nie lubię strasznie opowiadać o sobie to mnie straszliwie krępuje to bardzo dużo pisania a słabo u mnie z ortografią mogę dać plamę i po co z wf zawsze miałem piątkę lubię Żabę nie gniewaj się, że się wymądrzałam z tą ortografią... najważniejsze, że jesteś wysportowany no i wysoki( tak wynika z pseudonimu) w sumie też Cię lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Nie tak łatwo rozgniewać długiego .Wyszło z Ciebie to co popularnie nazywa się "zboczeniem zawodowym" . Ale rozumiem ja też mam swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Nie tak łatwo rozgniewać długiego .Wyszło z Ciebie to co popularnie nazywa się "zboczeniem zawodowym" . Ale rozumiem ja też mam swoje . Teraz to mi dopiekłeś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 I teraz będę musiał żabką dokoła sali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 I teraz będę musiał żabką dokoła sali . Lepiej pod wodą cały basen, też żabką..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Siostro basen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Siostro basen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUŻ PODAJĘ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Punkt dla CIEBIE Żabuniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Aggi, chciałam Ci powiedzieć, że Długi tak namieszał, że przez niego całą noc myślałam, co to za jeden. Już nie mam pomysłów Jeżeli to Twój syn, to zabierz mu komputer za karę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 I jako mamusia mogła byś przytulić długiego ( o karmieniu piersią nie wspomnę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Wiem, Długi to Twój cichy wielbiciel!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.07.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Długi nigdy nie był cichy.Długi jest małomówny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Mam nadzieję, że jaj Aggi wróci, odwiedzisz mnie czasem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.07.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Pewnie że tak .Do zalet dopisać tolerancyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts