Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

dlugi bardzo rzadko mówi o sobie :(

częściej sie mówi o dlugim :evil:

czasem dobrze czasem źle..... :oops:

długi w ogóle jest małomówny - chiba ,że przy piwku i żaglach :D

długi lubi żabę :wink:

długi dzisiaj idzie już spać bo zalał strop i podlewał przez dzień cały

:(

pa pa

No ale, kim jest dla Aggi????? :roll:

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No , no na konia to jeszcze się zgadzam bo duży i silny i miły w dotyku i wszyscy mu dają coś dobrego i ............

ALE ZARAZ TROJAŃSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mi już pachnie jakąś zdradą :evil: !!!!!!!!!!!

Żaba i Gonia :wink: ciekawość to pierwszy stopień do....................................................................................................... przyjemności :oops: .

No , no na konia to jeszcze się zgadzam bo duży i silny i miły w dotyku i wszyscy mu dają coś dobrego i ............

ALE ZARAZ TROJAŃSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mi już pachnie jakąś zdradą :evil: !!!!!!!!!!!

Żaba i Gonia :wink: ciekawość to pierwszy stopień do....................................................................................................... przyjemności :oops: .

Zaraz się dowiem...W dzienniku Aggi, kilka razy padło, że długi to, czy tamto....I w końcu dowiem się, co to za jeden :D

Zaraz się dowiem... :D

Po co się spieszyć .A co z przyjemnością poznawania???!!!!. Odkrywania tego co nie odkryte ???

Jeszcze nie zdążyłam przejrzeć dziennika...Masz rację, nie będę się z tym śpieszyć....ALE NAPISZ WRESZCIE KTO TY JESTEŚ!!!!, bo ciekawość zżera mnie od środka... :x

Jestem .........................................................................Długi.

Nie lubię strasznie opowiadać o sobie

to mnie straszliwie krępuje

to bardzo dużo pisania

a słabo u mnie z ortografią

mogę dać plamę

i po co

z wf zawsze miałem piątkę

lubię Żabę

nie gniewaj się, że się wymądrzałam z tą ortografią... :roll:

najważniejsze, że jesteś wysportowany

no i wysoki( tak wynika z pseudonimu)

w sumie też Cię lubię... :wink: