zaba_gonia 05.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Lubię Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.07.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.07.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Długi nigdy nie był cichy.Długi jest małomówny. Oooooooo! Tiaaaaaaaaaaaaa! Małomówny... rzeczywiście tylko 5 razy dziennie do mnie dzwoni Nie mówię, że mi to nie odpowiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.07.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Jutro nie zadzwonię ani razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.07.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Jutro nie zadzwonię ani razu ale ja zadzwonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.07.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Haloooo haloooooooooooooo halooooooooooooooooooooooooooooooo pobudka !!!!! urlop juz sie skończył a ty się zaniedbujesz - na szczęście tylko w pisaniu chociaż mogła byś się już obudzić koniec słodkiego laniuchowania jest tu parę osób które czekają żebyś coś napisała nie wspmnę już o tym że niektórzy czekają na kawusię pobudkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Łojezu! nie tak głośno.. Zaraz. Jadę do Kalonki chwasty ze skalniaka wyrywać. Pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.07.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Cieszę się że z urlopiku wróciłaś i...już niedługo, już za chwileczkę , za momencik relacja z budowy zacznie się kręcić!!! Zacznij pisać o postępach , efektach itp. Czekam z niecierpliwością....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.07.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aggi, ja też czekam na wieści z Twojej budowy!! Wiem, że strop wysycha...Ale na pewno masz jakieś przemyślenia.... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Witaj Aggi No nareszcie, dziennik z kalonki nabrał tempa, ładnie to wszystko wygląda, mam jedno pytanie jak tam kredyt dostałaś???, bo to dziwne było ja też mam grunty rolne i dostałam, przecież masz pozwolenie na budowę nie rozumiem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Piękny masz salon!!! Tyle okien i taka przestrzeń! Wygląda na to, że będziesz miała pustkę nad salonem, skoro juz strop wylany... Naprawdę piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.07.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Kredytu jeszcze nie dostałam, jutro ma przyjechac pani rzeczoznawca z Millenium. W każdym razie przeszkód formalnych nie ma. Dziękuję Żaba z przychylną opinię o salonie jeszcze planuję za tymi oknami dołożyc taras brukowany kostką granitową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Zwierzęta są cudowne! Masz kochanego pieska! Uwielbiam psy i koty i wszystkie zwierzęta. Jak byłam mała, razem ze swoją siostrą, całowałam malutkie, jeszcze ślepe.......szczurki Naprawdę! Tak z miłości do zwierząt..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aggi ty lepiej uważaj bo to zdjęcie wygląda zachęcająco Niedługo nie będziesz mogła odgonić tłumu wczasowiczów i kuracjuszy Na okłady z borowiny nakładane techniką tarzania sama chętnie bym się zgłosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Mi bardzo przypadł do gustu basen w zielonej murawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Gorzej, że kuracjusz się w basenie nie mieści... Ok - wizualnie się mieści, ale w rzeczywistości Balbina jest tam poskładana w ciasną kulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Ciasno ale własno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.07.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aga J.G. sumienie mnie gryzie - jeszcze kręgosłup pokrzywi... Andrzejka, a Ty naprawdę nie jadłaś nigdy koziego sera? Żaba przecież to nie żaba całuje, tylko żabę się całuje... to ja nie rozumiem Jak mi sie uda założyć nowy album (bo ten na onecie jest full), to jutro będę miała dla Ciebie niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aggi potraktowalam jako zaproszenie info o zdjeciu , wiec jestem . OK, nie zapraszana nie wjezdzam 1 fajny jest Twoj dziennik , moze i bez wycen , ale taki cieply 2 dzialka -slow brak 3 dom bedzie duzy i ladny , bajdelej jaki to projekt ? jesli gotowy i parterowy prosze o link do niego (wazne) 4 pies -przesylam buziaki-jest najlepszy !!!! no to jeszcze zajrze , jak kawke postawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts