Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:oops: :oops: nawey nie wiedziałam że z tego mleka sery można robić :o :roll: :oops:

Ale już wiem :p

To teraz biegusiem do najbliższego sklepu ! Kup najlepiej taki miękki serek w kształcie walca (ok 8 cm dług) w białej folii z głową kozy z czerwonym kółku (przepraszam nie pamiętam jego nazwy :oops:) i koniecznie podziel się wrażeniami pokonsumpcyjnymi :D

Piesia jest cudna. Sama bym taką chciała. Pewnie jej bidulce musie być teraz strasznie gorąco przez te upały.

Dom zapowiada się pięknie. Już widzę tę przestrzeń i duuuużo powietrza, a dokładając jeszcze do tego okolicę wychodzi cud-miód!!! :D :D .

Bardzo lubię czytać Twój dziennik Aggi - masz dar!!! :D :D :D

Żaba przecież to nie żaba całuje, tylko żabę się całuje... 8) to ja nie rozumiem :wink: Jak mi sie uda założyć nowy album (bo ten na onecie jest full), to jutro będę miała dla Ciebie niespodziankę :D

Dzięki Aggi !

Niespodzianka Ci się udała :D

Nie mam pewności, czy mogłabym dotknąć ogona :x ....a co dopiero mówić o całowaniu..... :-?

Piesia jest cudna. Sama bym taką chciała. Pewnie jej bidulce musie być teraz strasznie gorąco przez te upały.

Dom zapowiada się pięknie. Już widzę tę przestrzeń i duuuużo powietrza, a dokładając jeszcze do tego okolicę wychodzi cud-miód!!! :D :D .

Bardzo lubię czytać Twój dziennik Aggi - masz dar!!! :D :D :D

Dziekuje. :oops:

Balbinie rzeczywiscie jest bardzo goraco. Przez te upaly rusza sie nawet wolniej niz zwykle.

Dachówka tak do końca nie , ale póki co pertraktuję L15 koramica . Mają niezlą cene 2.20/szt .Na marsylkę też niezła promocja. Wspominałem ,że jestem malomówny ale odwiedzam Cię codziennie :wink:

Cena dachówki podst. to nie wszystko. Przecież cenę robią te wszystkie gąsiory, trójniki, kominki went. Lepiej poproś o wycenę całego dachu, wtedy okaże sie, czy się opłaca.

Co to za odwiedziny, gdy odwiedzany o tym nie wie?????

Aggi, sorki, że w Twoim dzienniku prowadzę pogawędki.. :roll: