kroyena 12.07.2005 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ciesz si,ę, że nia masz cocera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 [ Andrzejka, a Ty naprawdę nie jadłaś nigdy koziego sera? Nie nawey nie wiedziałam że z tego mleka sery można robić Ale już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.07.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ciesz si,ę, że nia masz cocera. Kroyena jesteś! A ja już sie bałam, że popadłam w jakąś niełaskę wielką A co z cockerami? Niedobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.07.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 nawey nie wiedziałam że z tego mleka sery można robić Ale już wiem To teraz biegusiem do najbliższego sklepu ! Kup najlepiej taki miękki serek w kształcie walca (ok 8 cm dług) w białej folii z głową kozy z czerwonym kółku (przepraszam nie pamiętam jego nazwy ) i koniecznie podziel się wrażeniami pokonsumpcyjnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.07.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Aggi potraktowalam jako zaproszenie info o zdjeciu , wiec jestem . OK, nie zapraszana nie wjezdzam no to jeszcze zajrze , jak kawke postawisz Rrmi - ale mi zrobiłaś przyjemność Zapraszam zawsze i na kawę też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Zawstydzasz mnie Aggi Jesli znajdziesz chwilke daj prosze link do projektu , chyba , ze indyw, to nie dzieki z gory mam duzo czasu ogladam i mysle (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.07.2005 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Piesia jest cudna. Sama bym taką chciała. Pewnie jej bidulce musie być teraz strasznie gorąco przez te upały. Dom zapowiada się pięknie. Już widzę tę przestrzeń i duuuużo powietrza, a dokładając jeszcze do tego okolicę wychodzi cud-miód!!! . Bardzo lubię czytać Twój dziennik Aggi - masz dar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.07.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Żaba przecież to nie żaba całuje, tylko żabę się całuje... Już sie nie mogę doczekać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Żaba przecież to nie żaba całuje, tylko żabę się całuje... to ja nie rozumiem Jak mi sie uda założyć nowy album (bo ten na onecie jest full), to jutro będę miała dla Ciebie niespodziankę Dzięki Aggi ! Niespodzianka Ci się udała Nie mam pewności, czy mogłabym dotknąć ogona ....a co dopiero mówić o całowaniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.07.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Żaba przecież to nie żaba całuje, tylko żabę się całuje... Już sie nie mogę doczekać........ No patrzcie go jaki wyrywny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.07.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Nie mam pewności, czy mogłabym dotknąć ogona ....a co dopiero mówić o całowaniu..... I kto tu jest świntuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Nie mam pewności, czy mogłabym dotknąć ogona ....a co dopiero mówić o całowaniu..... I kto tu jest świntuszek Ty, Długi! Obiecałeś odwiedzić mnie i co???? Gdybym nie zajrzała do dziennika Aggi, to nie dowiedziałabym się o sobie całej prawdy..... A dachówka już wybrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.07.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dachówka tak do końca nie , ale póki co pertraktuję L15 koramica . Mają niezlą cene 2.20/szt .Na marsylkę też niezła promocja. Wspominałem ,że jestem malomówny ale odwiedzam Cię codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Piesia jest cudna. Sama bym taką chciała. Pewnie jej bidulce musie być teraz strasznie gorąco przez te upały. Dom zapowiada się pięknie. Już widzę tę przestrzeń i duuuużo powietrza, a dokładając jeszcze do tego okolicę wychodzi cud-miód!!! . Bardzo lubię czytać Twój dziennik Aggi - masz dar!!! Dziekuje. Balbinie rzeczywiscie jest bardzo goraco. Przez te upaly rusza sie nawet wolniej niz zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dachówka tak do końca nie , ale póki co pertraktuję L15 koramica . Mają niezlą cene 2.20/szt .Na marsylkę też niezła promocja. Wspominałem ,że jestem malomówny ale odwiedzam Cię codziennie Cena dachówki podst. to nie wszystko. Przecież cenę robią te wszystkie gąsiory, trójniki, kominki went. Lepiej poproś o wycenę całego dachu, wtedy okaże sie, czy się opłaca. Co to za odwiedziny, gdy odwiedzany o tym nie wie????? Aggi, sorki, że w Twoim dzienniku prowadzę pogawędki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.07.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ale dlaczego z niepokojem???? Elewacje niczego sobie ....GRATULACJE Bardzo piękniusi domeczek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.07.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Aggi dom będzie okazały No no może naprawdę pretendowac do miana uzdrowiska Ma swój urok i styl Jak dala mnie to całkiem fajny tylko pewnie niemiłosiernie drogi bedzie No ale piekno nie liczy kosztów A co będzie w tej częsci łączącej dom z garażem Może masz jeszcze rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Prawdę mówiąc, szczena mi opadła Aggi, pięęęęęęękny "folwark"!!! Nietuzinkowy, piękny i robi niesamowite wrażenie!!! A ja podniecam się swoim maleńkim domkiem.....Trzeba było od razu napisać, że budujesz dworek!!! Już rozumię, dlaczego Twój parter był droższy.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Aggi teraz rozumiem dlaczego nie dalas mi linka piekny dom bedziesz miala jak z bajki!!! nie rozumiem tylko niepokoju masz sie czym pochwalic i powiedz naprawde malo co sie nie obryzgalas? zawsze do uslug wesolych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Aggi - piękną chałupkę będziesz miała A gdzie rzuty środka - bardzo chętnie i je obejrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts