Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aggi ,

A jakze , grill - powiedz tylko slowo , a stawi sie osoba moja ! (dominoxs czyli krajanek plus krajanka dwa w jednym ) - od razu zapraszamy z rewizyta !

Tak mi sie wlasnie marzylo pojechac rowerem , wypic piwo i potem wracac przez pola stanowiac zagrozenie dla okolicznych kretow...

I koniecznie powiedz Dziecku , ze ja tez bede miec konia , a najlepiej dwa ! Mozemy razem zalozyc ugrupowanie lobbujace -omowimy techniki wywierania nacisku na rodzicow i partnerow. Ta okolica potrzebuje koni ! ( bo oslow ma pod dostatkiem , sa rzeczywiscie niezle w kopytkowaniu do slepow z piwem )

A w gminie byl on : :evil:

I pisz dalej , dalej, wiecej !

Ew-ka, Aga J.G, MALINKA, dominoxs, dziekuję za wspierające wysiłek literacki posiciki. Obiecuję i ja już niedługo uaktywniać się poza swoim "ogródkiem" :wink: . Póki co tempo życia mam takie, że ledwo nadążam z oddychaniem :wink: . Posty dziennika pisane po nocach w pliku word-a przewalam w wolnej chwlili na forum. Balbinę obiecuję pokazać, tylko mam problem natury technicznej, a do jego rozwiązania potrzebna mi chwilka.

dominoxs - Dziecko powiadomione. Na pierwsze wiosenne ognisko zapraszam wszystkich, z końmi włącznie.

Aggi konia nie kupujcie, koń to zwierzą stadne. Osioł jak najbardziej, tresowany, jak najbardziej i z opcją latania (oczywiście :roll: ). Oczywiście :wink: .

Patrzajta ludziska nieokupione i zazdrośćcie ledwo obszarnica, a już psem (dla niepoznaki [nie]tresowany) szczuje. :lol:

Ciekawiśmy niewiasto jakoście sobie poradzili, przeca munż "tam (tu ZE) babę posłał" (pewnie cyrografów nie chciał podpisywać). :roll:

Chocia taktyka na W. Zdobywcę nieco nieadekwatna jest do wisitumizmu ZE i innych mediopojów. Tam raczew W. Tell, żeby się dobrze wstrzelić.

Aleć piszesz więc sobie poradziliście, poradziłaś, czy jakoś tak.

Aggi weź urlop czy co i pisz szybciej bo to jest dręczenie czytelnika. To tak jabym czytała ciekawą książkę i nagle ktoś by mi ją zabrał. :wink: Ciekawa jestem jak sie potoczyła Twoja sprawa z ZE bo tez się z nimi chandryczyłam :wink: No tak ale w dobrej książce nie wyjasnia się wszystkiego od razu tylko trzyma w napięciu do końca. :D :wink:

Zakład Energetyczny ......

O rany , jak to czytam , to dobrze że wiem że żyli długo i szczęœliwie !

Oto moja pierwsza rozmowa w ZE :

Ja (po brawurowym przedarciu się do pokoju URZĘDNIKÓW ) : Dzień Dobry !

Pan z brodš : Słucham

Ja : Chciałam zostać Państwa kolejna klientkš !

Pan z brodš : współczuję i nie polecam się na przyszłoœć ...

Szyderczy œmiech pozostałych Urzędników : daje się słyszeć .

Już się nie mogę doczekać , jak położyłaœ ich w pierwszej rundzie !

No i co i co macie ta umowe , macie ten prad ?????

No ale to , ze wszyscy podpisali , i Dziadulenka i Babuleniek też , to prawdziwy majstersztyk !

Prądu nie mamy :D . Fundamenty częściowo wylane z gruchy, a częściowo z betoniarki działającej przy użyciu agregatu prądotwórczego. :D :D :D . Właśnie jakiś tydzień temu nastąpiła druga odsłona tej komedii romantycznej z ZE w roli głównej. Jeszcze ze dwa posty i do tego dojdę :wink: