MALINKA 17.11.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Aggi ale to się czyta że fiu fiu. Czy ty aby nie jakaś Grochola czy Chmielewska lub potomkini??? Kobieto nie marnuj talentu i pisz, pisz. A może juz coś większego napisałaś??? Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 17.11.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Aggi , A jakze , grill - powiedz tylko slowo , a stawi sie osoba moja ! (dominoxs czyli krajanek plus krajanka dwa w jednym ) - od razu zapraszamy z rewizyta ! Tak mi sie wlasnie marzylo pojechac rowerem , wypic piwo i potem wracac przez pola stanowiac zagrozenie dla okolicznych kretow... I koniecznie powiedz Dziecku , ze ja tez bede miec konia , a najlepiej dwa ! Mozemy razem zalozyc ugrupowanie lobbujace -omowimy techniki wywierania nacisku na rodzicow i partnerow. Ta okolica potrzebuje koni ! ( bo oslow ma pod dostatkiem , sa rzeczywiscie niezle w kopytkowaniu do slepow z piwem ) A w gminie byl on : I pisz dalej , dalej, wiecej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.11.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ew-ka, Aga J.G, MALINKA, dominoxs, dziekuję za wspierające wysiłek literacki posiciki. Obiecuję i ja już niedługo uaktywniać się poza swoim "ogródkiem" . Póki co tempo życia mam takie, że ledwo nadążam z oddychaniem . Posty dziennika pisane po nocach w pliku word-a przewalam w wolnej chwlili na forum. Balbinę obiecuję pokazać, tylko mam problem natury technicznej, a do jego rozwiązania potrzebna mi chwilka. dominoxs - Dziecko powiadomione. Na pierwsze wiosenne ognisko zapraszam wszystkich, z końmi włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.11.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 A ja mogę? Cudnie się to czyta! I też już będę miała Cię "na oku" (monitora ) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.11.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 A ja mogę? A pewnie! Zapraszam najserdeczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Aggi konia nie kupujcie, koń to zwierzą stadne. Osioł jak najbardziej, tresowany, jak najbardziej i z opcją latania (oczywiście ). Oczywiście . Patrzajta ludziska nieokupione i zazdrośćcie ledwo obszarnica, a już psem (dla niepoznaki [nie]tresowany) szczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ciekawiśmy niewiasto jakoście sobie poradzili, przeca munż "tam (tu ZE) babę posłał" (pewnie cyrografów nie chciał podpisywać). Chocia taktyka na W. Zdobywcę nieco nieadekwatna jest do wisitumizmu ZE i innych mediopojów. Tam raczew W. Tell, żeby się dobrze wstrzelić. Aleć piszesz więc sobie poradziliście, poradziłaś, czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.11.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Aggi weź urlop czy co i pisz szybciej bo to jest dręczenie czytelnika. To tak jabym czytała ciekawą książkę i nagle ktoś by mi ją zabrał. Ciekawa jestem jak sie potoczyła Twoja sprawa z ZE bo tez się z nimi chandryczyłam No tak ale w dobrej książce nie wyjasnia się wszystkiego od razu tylko trzyma w napięciu do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.11.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Aggi - pisz ino pryntko co się dali działo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.11.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Aggi - pisz ino pryntko co się dali działo Pozdrawiam Łojezu! Ale presja! Się będę starać! Dziś już nie dam rady! Przejechałam w tej śnieżycy 300 km i jeszcze muszę kawałek... Wrócę jutro. Pa, pa Kochani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.11.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 [Dziś już nie dam rady! Przejechałam w tej śnieżycy 300 km i jeszcze muszę kawałek... Wrócę jutro. Pa, pa Kochani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 19.11.2004 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Zakład Energetyczny ......O rany , jak to czytam , to dobrze że wiem że żyli długo i szczęliwie ! Oto moja pierwsza rozmowa w ZE :Ja (po brawurowym przedarciu się do pokoju URZĘDNIKÓW ) : Dzień Dobry !Pan z brodš : Słucham Ja : Chciałam zostać Państwa kolejna klientkš !Pan z brodš : współczuję i nie polecam się na przyszłoć ...Szyderczy miech pozostałych Urzędników : daje się słyszeć . Już się nie mogę doczekać , jak położyła ich w pierwszej rundzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Aggi, super! I ja dołączam do grona niecierpliwie czekającego na ciąg dalszy. Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.11.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Aggi, super! I ja dołączam do grona niecierpliwie czekającego na ciąg dalszy. Pozdrowienia Agnieszka Coś mi się widzi, że w przyszłym roku budowa będzie jednak w bezruchu - o czym ja będę pisać jak sie teraz ze wszystkiego wystrzelam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Spokojnie, na pewno ZAWSZE będzie coś do napisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Aggi trzyam w napięciu dawaj dalej a może nie bo tak wszystko naraz przeczytać będę czekać cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 22.11.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 No i co i co macie ta umowe , macie ten prad ????? No ale to , ze wszyscy podpisali , i Dziadulenka i Babuleniek też , to prawdziwy majstersztyk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.11.2004 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Że tak zacytuję Żywca: "Nieważne!" Warunki dostaliście a: "Tojest ważne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.11.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 No i co i co macie ta umowe , macie ten prad ????? No ale to , ze wszyscy podpisali , i Dziadulenka i Babuleniek też , to prawdziwy majstersztyk ! Prądu nie mamy . Fundamenty częściowo wylane z gruchy, a częściowo z betoniarki działającej przy użyciu agregatu prądotwórczego. . Właśnie jakiś tydzień temu nastąpiła druga odsłona tej komedii romantycznej z ZE w roli głównej. Jeszcze ze dwa posty i do tego dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.11.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aggi - pisz jak najszybciej co udało Ci się załatwić w ZE. Ja czekałam od wylania fundamentów na prąd ponad 2,5 roku Mam nadzieję, że u Was to szybciej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts