Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

Aggi

teraz rozumiem dlaczego nie dalas mi linka

piekny dom bedziesz miala :o :o :o :lol:

jak z bajki!!! :lol:

nie rozumiem tylko niepokoju :wink:

masz sie czym pochwalic :wink:

i powiedz naprawde malo co sie nie obryzgalas? :lol: :lol: :lol:

zawsze do uslug wesolych :p :D

Naprawde :wink:, ułamek sekundy i byłoby za późno :wink:

Linka do projektu brak, bo jest indywidualny i nie istnieje niestety w formie wizualizacji :( . Napisałam nawet do Ciebie na priv, ale zdaje się zapomniałam nadać wiadomości tytułu i nie wysłała się :oops:

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Myślę, że to raczej wynika z, dobrego skądinąd, trendu na dom "dostępny" i optymalnie dostosowany do potrzeb rodziny. Nasz dom pod tym względem odstaje. Stąd krytyka. Niemniej jednak nie ma w nim niepotrzebnych tuzinów pomieszczeń, z których nikt nie będzie korzystał. Są natomiast duuuuże przestrzenie i fanaberie w postaci salonu wysokiego aż po więźbę dachową i 2 pomieszczeń do dyspozycji mojej córci.

Aggi ty niby Italianka, a taką nową świecka tradycję piknie stawiasz.

:oops: O yeny! ( i tu wyrwały się Stańczykowi jednostki płatnicze z dalekiego kraju) Czysta zazdrość mnię zżera. :oops:

Pikne latyfundium, o i jest wyraz z Italii. :lol: 8) :lol:

Co do cocerów to są bagnolubne, a labladory tylko wodolubne. :lol:

Aggi ty niby Italianka, a taką nową świecka tradycję piknie stawiasz.

:oops: O yeny! ( i tu wyrwały się Stańczykowi jednostki płatnicze z dalekiego kraju) Czysta zazdrość mnię zżera. :oops:

Pikne latyfundium, o i jest wyraz z Italii. :lol: 8) :lol:

Co do cocerów to są bagnolubne, a labladory tylko wodolubne. :lol:

Kroyena Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna, dziekuję :oops:

A przy okazji, masz cockera? :D

Całe szczęście, że czarnego.

A ty na labla nie narzekaj, mimo, że białe kłaki ma.

Czy on ci kiedy przyszedł do domu po borowinowych okąłdach w szambie sąsiada, jak byłaś świeżo po obiedzie? :x :( :evil:

PS1. Tak wiem, jestem obrzydliwy. Man nadzieję, że się nie posiłkujesz, jak to czytasz.

PS2. Mam nadzieję, że nie zagęści sięWam za bardzo zoabudowa sąsiedzka, ten projekcik jest tego wart.

Ciesz si,ę, że nia masz cocera. :roll: :-?[/quote]

Kiedyś miałam. :oops: Nerwy tylko musiałam trzymać na postronku, bo jego się nie dało...

Był z tych notorycznie (wodno-bagienno) utarzanych.

Lubił brać rozbieg w przedpokoju, żeby wyhamować przed drzwiami balkonowymi na chodniku, który tylko furczał w powietrzu jak jakaś kurzawa :x

Nigdy więcej nie widziałam takiej komasacji szaleńczego żywiołu.

Że inne cechy urodziwego cocera pominę.

:oops:

Czy on ci kiedy przyszedł do domu po borowinowych okąłdach w szambie sąsiada, jak byłaś świeżo po obiedzie? :x :( :evil:

PS1. Tak wiem, jestem obrzydliwy. Man nadzieję, że się nie posiłkujesz, jak to czytasz.

PS2. Mam nadzieję, że nie zagęści sięWam za bardzo zoabudowa sąsiedzka, ten projekcik jest tego wart.

:o :o :o Nie wiedziałam, że spaniele są takie odjechane :wink: :D Chyba mi sie to podoba... :D Lubię jak jest czasami obrzydliwie :wink:

Jamniki tak nie robią - jamniki sie brzydzą. No chyba, że się trafi zdechły 2 tygodnie temu wróbelek, można zjeść wróbelka czemu nie... :wink:

Nie powinno sie zagęścić - z przodu las, z prawej las, z tyłu rolna, z lewej rolna. Dobre jest też to, że tego domu z żadnej strony nie widać w całości, zawsze drzewa coś zasłaniają i "rozbijają" optycznie bryłę.

A ta cholera to na plaży nad jeziorem lub nad możem musi wejść pierwsz do wody, bo jak my wejdziemy to ta woda już jest tak brudna, ze ona już nie wejdzie. To chyba rewanż za kompiele w wannie (z szamponem full exclusive, inclusive, czy jakoś tak). Bo inne ludzie mogą siękompać i jej nie przeszkadza, jeno po właścicielach tak brudna woda. :evil:

Myślę, że to raczej wynika z, dobrego skądinąd, trendu na dom "dostępny" i optymalnie dostosowany do potrzeb rodziny. Nasz dom pod tym względem odstaje. Stąd krytyka. Niemniej jednak nie ma w nim niepotrzebnych tuzinów pomieszczeń, z których nikt nie będzie korzystał. Są natomiast duuuuże przestrzenie i fanaberie w postaci salonu wysokiego aż po więźbę dachową i 2 pomieszczeń do dyspozycji mojej córci.

Aggi bedziesz miala piekny dom . Jesli pojawia sie tu krytyka to raczej ..., nie bierz na leb , ciesz sie z tego , ze Ci juz prawie koniec widac (nie bryzgaj) :lol: :lol:

Choc przyznam , ze tez zazdroszcze. :p :p :p

Mozna zapytac ile pow uzytkowej ma to cudo? ok, jak sie ten tego to daj na priva , naprawde ciekawa jestem

Tylko wpisz tytul wiadomosci , zeby sie wyslalo :roll: :roll: :-?

no i mialam cocera :lol: :lol: :lol: