Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

Z całą mocą powtarzam..Mi się domek podoba!!!! Dom musi wspólgrać z otoczeniem, terenem, wielkością działki, potrzebami właścicieli.....Jeżeli taki jest, to widocznie TAKI musi być!!! :lol: :lol:Jest mnóstwo osób kwestionujących czyjeś decyzje i nie zawsze wiemy co nimi kieruje???

Bo przecież to my budujemy i my, tylko my poniesiemy konsekwencje podejmowanych decyzji........

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

[
quote="rrmi]

oj , dzieki za wspomnienia , cofnelam

sie o 25 lat w czasie :p

rrmi, ja też!!! A może my miałyśmy te cocerki z jednego miotu??!!

Nie chciałam już psuć obiadowej pory, ale moja suka dodatkowo tarzała się w tym samym :oops:

(Aggi, tylko nie miej nam,proszę, za złe tych ustępów na twoich stronach o pięknym ziemiańskim domku)

ale chyba nie pajaki :o :o :o

fu

juz wole tarzanie w tym tamtym

co to sie po tym w domu dzialo :lol: :lol: :lol:

dobrze sie teraz posmaic

no dobra przyznam sie do jeszcze jednego

ale miedzy nami :-?

kiedys moj duzy pies tez mnie tak przeciagnal, tak pod gorke , ze spaceru wracalismy i zobaczyl ulubiona suczke z sasiedztwa , tak sie spieszyl , a ze byl duzy i silny ... :lol: :lol: :lol:

a ja mala i drobna , biedula :D

po czym nie powiem

i nie bylo mi wtedy do smiechu :(

ale nie mowcie nikomu 8)

rrmi ty ciągle jęczysz, więc kity nie wciskaj, że pa_jęczyn nie lubisz.

A poza tym szczęśliwy to dom gdzie pajomki som.

Znaczy gospodaże nie majom wew głufce ten teges i trzymają po domu penicylinę. Jak myśliszcz dlaczego Sienkiewicz pisał, co by chleba z pajenczyną ugnieść i do rany przyłożyć. :lol: 8) :lol:

Juz pytalam kogo sie dalo. Na forum opinie sa krytyczne w odniesieniu do jodly. Architekt, kierownik budowy i wlasciciel innego tartaku (tata mojej kumpeli) twierdza, ze jodla lepsza niz sosna. Generalnie i tak niewiele z tego wynika :cry: . Bierzemy ta jodle, trudno. Przeca sie nie zawali :wink:

Aggi, ja też mam więźbę z jodły. ( konkretnie- miejscową, z Puszczy Jodłowej :D ).

Opinę usłyszeliśmy podobną: lepsza od sosny.

Dach jest, dźwiga dachówki. Czas pokaże, jak się jodła spisze.

(mam tylko nadzieję- nie będzie żadnej fundamentalnej ruiny :oops: )

trzymaj się!

Aggi, ja też mam więźbę z jodły. ( konkretnie- miejscową, z Puszczy Jodłowej :D ).

Opinę usłyszeliśmy podobną: lepsza od sosny.

Dach jest, dźwiga dachówki. Czas pokaże, jak się jodła spisze.

(mam tylko nadzieję- nie będzie żadnej fundamentalnej ruiny :oops: )

trzymaj się!

Och! Ara, dziekuje za wsparcie duchowe. Troche mi ulzylo :D . Tez mam nadzieje, ze ta jodla w efekcie okaze sie przyzwoita.