alfreda 16.07.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Z całą mocą powtarzam..Mi się domek podoba!!!! Dom musi wspólgrać z otoczeniem, terenem, wielkością działki, potrzebami właścicieli.....Jeżeli taki jest, to widocznie TAKI musi być!!! :lol:Jest mnóstwo osób kwestionujących czyjeś decyzje i nie zawsze wiemy co nimi kieruje??? Bo przecież to my budujemy i my, tylko my poniesiemy konsekwencje podejmowanych decyzji........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ara lepiej nie pytaj , kilka razy tarzanie w .... kapiel po tym byla ..., bo mam odruch wymiotny oj , dzieki za wspomnienia , cofnelam sie o 25 lat w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 16.07.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 [quote="rrmi] oj , dzieki za wspomnienia , cofnelam sie o 25 lat w czasie rrmi, ja też!!! A może my miałyśmy te cocerki z jednego miotu??!! Nie chciałam już psuć obiadowej pory, ale moja suka dodatkowo tarzała się w tym samym (Aggi, tylko nie miej nam,proszę, za złe tych ustępów na twoich stronach o pięknym ziemiańskim domku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 u mnie dopiero po sniadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 16.07.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 no to śniadaj pysznie -rzekłby wieszcz z Czarnolasupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Wszystkie obrzydlistwa mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ale chyba nie pajaki fu juz wole tarzanie w tym tamtym co to sie po tym w domu dzialo dobrze sie teraz posmaic no dobra przyznam sie do jeszcze jednego ale miedzy nami kiedys moj duzy pies tez mnie tak przeciagnal, tak pod gorke , ze spaceru wracalismy i zobaczyl ulubiona suczke z sasiedztwa , tak sie spieszyl , a ze byl duzy i silny ... a ja mala i drobna , biedula po czym nie powiem i nie bylo mi wtedy do smiechu ale nie mowcie nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2005 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 rrmi ty ciągle jęczysz, więc kity nie wciskaj, że pa_jęczyn nie lubisz. A poza tym szczęśliwy to dom gdzie pajomki som. Znaczy gospodaże nie majom wew głufce ten teges i trzymają po domu penicylinę. Jak myśliszcz dlaczego Sienkiewicz pisał, co by chleba z pajenczyną ugnieść i do rany przyłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 a skad wiesz , ze ja jecze??? bo nie lubie pajeczyn??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Otwieram zatem koalicje przeciwpajakowa, przeciwowadzia generalnie . Pfe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.07.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 http://foto.onet.pl/upload/42/56/_503988_n.jpg ...śmiałam się z pięć minut. I jeszcze ten komentarz o kąpielach... A dom będziesz miała pikny!!! I ta pustka nad salonem...Miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ważne że jest a jodła i sosna to chyba coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2005 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Popytaj górali. U nas takie drewno nie występuje. A może przedtem google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Juz pytalam kogo sie dalo. Na forum opinie sa krytyczne w odniesieniu do jodly. Architekt, kierownik budowy i wlasciciel innego tartaku (tata mojej kumpeli) twierdza, ze jodla lepsza niz sosna. Generalnie i tak niewiele z tego wynika . Bierzemy ta jodle, trudno. Przeca sie nie zawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 21.07.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aggi, ja też mam więźbę z jodły. ( konkretnie- miejscową, z Puszczy Jodłowej ). Opinę usłyszeliśmy podobną: lepsza od sosny. Dach jest, dźwiga dachówki. Czas pokaże, jak się jodła spisze. (mam tylko nadzieję- nie będzie żadnej fundamentalnej ruiny ) trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aggi, ja też mam więźbę z jodły. ( konkretnie- miejscową, z Puszczy Jodłowej ). Opinę usłyszeliśmy podobną: lepsza od sosny. Dach jest, dźwiga dachówki. Czas pokaże, jak się jodła spisze. (mam tylko nadzieję- nie będzie żadnej fundamentalnej ruiny ) trzymaj się! Och! Ara, dziekuje za wsparcie duchowe. Troche mi ulzylo . Tez mam nadzieje, ze ta jodla w efekcie okaze sie przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.07.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aggi - jestem pod wrażeniem Twojego projektu . Mi osobiście się podoba, ale czuję, że możę budzić kontrowersje (pewnie też to odczuwasz raz po raz w otoczeniu). Styl mi odpowiada. A jakie będą kolory elewacji i dachu? POWODZENIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Mysle , ze ta jodla i Ciebie przezyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 to juz jakby koniec widac? ech , jak Ci dobrze Aggi czy budujesz z maxa? czy to co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.07.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 hej rrmi - z maxa. Tradycyjna ceramiczna ściana trójwarstwowa. Zaraz się biorę za liścik do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts