Aggi 12.08.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 zobacz jaki ten Miras o Żabę zazdrosny.A przecie ja nie czycham na cudze żony ale widać Twoja reputacja Cię wyprzedziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ty Aggi pilnuj swojej reputacji spadla na druga strone to podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 no właśnie kobieto upadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.08.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 druga strona też dobra. E rrmi a co Ty masz tu za koalicję z kolegą długim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 z kolega dlugim mam koalicje obiecanki -cacanki moze mi powie ile kosztuje zielona dachowka jak nie powie , to mu bedzie glupio spotkac sie ze mna u Ciebie na parapetowie , wiec lepiej...niech sie zapyta na skladzie Aggi jak Ci? napisalabys cos w tym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.08.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 aggi bardzo piękny dom. Taki bajkowy, podoba mi się. Dach przypomina mi cieplusia czapkę na zimę.Bardzo ładny naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.08.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dooobra wyciągam i piszę, czego się nie robi dla kumpli ze szpitala w tym jednego niezrzeszonego rrmi może Tobie uda się przekonać długiego, że zasłużył na zastrzyk i ramiona naszej oddziałowej, która piękna jest!!! xena witaj!!! jak mi miło, że zajrzałaś i na dodatek od razu mnie chwalisz!!!! Tak lubię Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.08.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dobrze zrozumiałam nie bierzecie jodły Hm zaliczka 5 tys od trzech tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.08.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jak widać na foto-reportażu drewno na właściwym dla niego miejscu!! : Napisz , proszę ciąg dalszy perypeti sosnowo-jodłowych... Jak skończyła (?) się przygoda z drewienkiem??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.08.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dobrze zrozumiałam nie bierzecie jodły Hm zaliczka 5 tys od trzech tygodni ale jesteście niecierpliwi !!!! U nas jak u Bolka i Lolka - wszystko się musi dobrze skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.08.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ja też chcę do takiej bajki..Nawet mogę być Tolą , choć urodą to ona nie grzeszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Uważaj Alfreda, bo nasza forumowa Tola została Miss Forum w tym roku, i jak to przeczyta to może Ci oczy wydrapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.08.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ja też chcę do takiej bajki..Nawet mogę być Tolą , choć urodą to ona nie grzeszy ... to nie bajka, tylko ja poczyniłam takie założenie życiowe. Ale Tola to bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Uważaj Alfreda, bo nasza forumowa Tola została Miss Forum w tym roku, i jak to przeczyta to może Ci oczy wydrapać... Tole nie są agresywne , a poza tym możemy przeciez zmienić bajkę, byle nie na Koziołka Matołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.08.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Uważaj Alfreda, bo nasza forumowa Tola została Miss Forum w tym roku, i jak to przeczyta to może Ci oczy wydrapać... Tole nie są agresywne , a poza tym możemy przeciez zmienić bajkę, byle nie na Koziołka Matołka A czemu nie Co może żwirek i muchomorek lepsi niby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ja stawiam na Rumcajsa Moze byc Krecik, tez fajny Aggi z dlugim nie bedzie prosta sprawa gdyby byl troche krotszy to latwiej by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.08.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 z dlugim nie bedzie prosta sprawa gdyby byl troche krotszy to latwiej by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 z dlugim nie bedzie prosta sprawa gdyby byl troche krotszy to latwiej by bylo co sie tak rechoczesz? masz sposob jak przekroic dlugiego? Aggi masz szczescie do handlowcow sik prosty ulozony czasem pomaga tak sie zastanawiam dlaczego im sie wydaje , ze wszyscy dookola sa przygooopi mi jeden od dachowek powiedzial , ze za zielona zaplace 100% drozej niz za podstawowa sama wiem , ze jest drozszy ten kolor , ale bez przesady na stronie Leiera znalazlam , jest 30% roznicy i te skrywane ceny nie masz jakiegos namiaru na cokolwiek , jakies M3 sklep z wyposazeniem , z meblami , ale zeby ceny byly chce sobie popatrzec , nawet watek zalozylem na ten temat , moze sie ktos wpisze i cos ma kawa na rano mi sie nalezy za podnoszenie Cie z podlogi tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 z dlugim nie bedzie prosta sprawa gdyby byl troche krotszy to latwiej by bylo No to wyobraź sobie takiego 2-metrowego sanitariusza Ja bym tam chciała takiego sanitariusza (weronke by wyniósł wreszcie) Hej długi może jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts