Aggi 19.08.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 nie masz jakiegos namiaru na cokolwiek , jakies M3 sklep z wyposazeniem , z meblami , ale zeby ceny byly chce sobie popatrzec , nawet watek zalozylem na ten temat , moze sie ktos wpisze i cos ma kawa na rano mi sie nalezy za podnoszenie Cie z podlogi tej strony już Ci parzę kawę Namiarów pełno - tylko cen żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.08.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Protestuje przeciwko krojeniu długiego !!!!!!!! długi jest lepszy niż krótki a poza tym długi (i nie tylko) już się przyzwyczaił , że jest długi. Aggi na sanitariusz się nie nadaję sama wiesz ,że jestem na to zbyt wrażliwy ale jesli trzeba kogos wynieść to wiesz ,że z rozbiegu wynoszę wszystko i wszystkich. rrmi - może łatwiej ale czy przyjemniej ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 ja protestuje dlugi nie wiem o czy gadasz i te oczko zmruzone to sa insynuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A dlaczego Długi nie chce Oddziałowej? A kto to jest Odziałowa? Też buduje? Po co go kroić? To przez tę sosnę? Dlaczego ja nic nie rozumiem z tych komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jagna Ty nie rozumiesz , bo nie czytasz najlepszego watku na forum dlugi nie moze nie chciec oddzialowej , bo to dlugi ma byc oddzialowa poza tym Weronka Go juz sciga ale Ty nie wiesz kto to Weronka czas zaleglosci nadrobic , zaraz Aggi mnie przegoni ze swoich komentarzy a z ta kawa u Ciebie Jagna , to nie tak , bo ja mialam kawe zmowilas przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 jesli bajka to tylko kot filemon widze ze weronka wiecznie zywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.08.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Czuby wypad do szpitala tu jest wątek dla normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jagna Ty nie rozumiesz , bo nie czytasz najlepszego watku na forum dlugi nie moze nie chciec oddzialowej , bo to dlugi ma byc oddzialowa poza tym Weronka Go juz sciga ale Ty nie wiesz kto to Weronka czas zaleglosci nadrobic , zaraz Aggi mnie przegoni ze swoich komentarzy a z ta kawa u Ciebie Jagna , to nie tak , bo ja mialam kawe zmowilas przez internet? U mnie kawa? Nie wiem o co chodzi, ale na wszelki wypadek zapraszam. A ten wątek to może rekord? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.08.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jagna ty się lepiej z nimi nie zadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 oj, chyba już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jagna ty się lepiej z nimi nie zadaj Rany boskie, z kim? Bo może i ja nie powinienem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 cos Ty dlugi narobil teraz zaczna krazyc plotki a gospodyni sie z boku na bok przewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.08.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jagna ty się lepiej z nimi nie zadaj Rany boskie, z kim? Bo może i ja nie powinienem? Nie powiem gdzie one siedzą bo jeszcze tam zajrzysz a w pojedynkę to niebezpieczne.Nazywają to szpitalem ale wiesz TO TAKI DOM DLA MĄDRYCH INACZEJ .nie mów nikomu i pamiętaj nie zadaj się\z nimi .(psssst:o one są wszędzie.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jak tak mozna ? obiecalam Aggi , ze nie bede Jej tu zasmiecac , ale taka mnie nerwica wziela , ze szok czy znasz kogos z tego szpitala , 1 komu stala sie krzywda? 2 a moze gwalca? daja tylko... , albo nie powiem a taki dobry etat byl dla Ciebie Aggi tak zabiegala , prosila na walnym ...chyba masz przerabane cudowny doktor sie zgodzil, aj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 A dlaczego Długi nie chce Oddziałowej? A kto to jest Odziałowa? Też buduje? Po co go kroić? To przez tę sosnę? Dlaczego ja nic nie rozumiem z tych komentarzy? Psycholog dyżurny - Dochodzą do końca. Tam Ci odpowiemy na wszystie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 A dlaczego Długi nie chce Oddziałowej? A kto to jest Odziałowa? Też buduje? Po co go kroić? To przez tę sosnę? Dlaczego ja nic nie rozumiem z tych komentarzy? Psycholog dyżurny - Dochodzą do końca. Tam Ci odpowiemy na wszystie pytania Dziękuję. Faktycznie tam nie zaglądałam. Ale do tej pory czułam się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Psycholog dyżurny - Dochodzą do końca. Tam Ci odpowiemy na wszystie pytania Aggi, co ty robisz??? Przeca łóżek już wolnych nie ma, po korytarzach śpią, do kroplówki kolejka, latryny też ni ma, doktor jej szczątki przejął w drodze ustawionego przetargu za przysłowiową złotówkę kozetkę wstawił i otworzył prywatny gabinet, jednym słowem sodomia i gomoria! No, chyba, że wreszcie oddziałowa do roboty się weźmie... Sorki, że ja tu tak, ale przechodziłam akurat i sznurówka mnie się rozwiązała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 cos Ty dlugi narobil teraz zaczna krazyc plotki a gospodyni sie z boku na bok przewraca Przewraca sie, ale po inszej przyczynie Tu wolno pisać co się podobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Psycholog dyżurny - Dochodzą do końca. Tam Ci odpowiemy na wszystie pytania Aggi, co ty robisz??? Przeca łóżek już wolnych nie ma, po korytarzach śpią, do kroplówki kolejka, latryny też ni ma, doktor jej szczątki przejął w drodze ustawionego przetargu za przysłowiową złotówkę kozetkę wstawił i otworzył prywatny gabinet, jednym słowem sodomia i gomoria! No, chyba, że wreszcie oddziałowa do roboty się weźmie... Sorki, że ja tu tak, ale przechodziłam akurat i sznurówka mnie się rozwiązała... Aleś Ty matka nieużyta Legowisko po weronce wolne. Wytrzepie się insekty, będzie zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.08.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 A dlaczego Długi nie chce Oddziałowej? A kto to jest Odziałowa? Też buduje? Po co go kroić? To przez tę sosnę? Dlaczego ja nic nie rozumiem z tych komentarzy? Psycholog dyżurny - Dochodzą do końca. Tam Ci odpowiemy na wszystie pytania Dziękuję. Faktycznie tam nie zaglądałam. Ale do tej pory czułam się dobrze Jagna? A Ty nie bujasz? A kto tam mówił po waleńsku, nie Ty przypadkiem? Nie czekaj na schorzenie - stosuj profilaktykę. Już mówiłam - łóżko się znajdzie, tylko poziom higieny Ci musi spaść, nieco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts