Aggi 20.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Jagna ty się lepiej z nimi nie zadaj Rany boskie, z kim? Bo może i ja nie powinienem? Nie powiem gdzie one siedzą bo jeszcze tam zajrzysz a w pojedynkę to niebezpieczne.Nazywają to szpitalem ale wiesz TO TAKI DOM DLA MĄDRYCH INACZEJ .nie mów nikomu i pamiętaj nie zadaj się\z nimi .(psssst:o one są wszędzie.) długi masz przegwizdane, za straszenie niezrzeszonych. Chodźcie dzieci - zajmiemy się wami. matka - ani się waż wtrącić, że nie ma miejsc!!!!! Sienniki im się zrobi ze starych fartuchów oddziałowej. długi za kare będzie poszwy ręcznie szył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Aleś Ty matka nieużyta Legowisko po weronce wolne. Wytrzepie się insekty, będzie zadowolona. Nieużyta... nieużyta... tera gada, że nieużyta, a sama potem zobaczy co narobiła a ciekawam kto potem bedzie sprzątał, każden kurnia sie wymiguje a oglada na drugiego, ino po jaja łapy wszystkie wyciagaja i krowom po nocy mleko wysysają doktor sie na amen rozbulwersuje ani chybi, on taki higieniczny i przewrażliwiony... i kto bedzie na nas robił??? Nadmieniam, że dotacje sie skonczyły, źle były ulokowane, w weronce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 matka - ani się waż wtrącić, że nie ma miejsc!!!!! Sienniki im się zrobi ze starych fartuchów oddziałowej. długi za kare będzie poszwy ręcznie szył! Dobra, dobra, już nic nie gadam!!! Moge nawet swoją półkę w prosektorium zwolnić, przeniose sie na rentgen, tam jakoś nikt nie chce, ale mnie co tam, ja nie mam nic do ukrycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Czuby wypad do szpitala tu jest wątek dla normalnych. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Czuby wypad do szpitala tu jest wątek dla normalnych. ..... Baaardzo śmieszne... bardzo... To co ty tu robisz??? Hę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 cos Ty dlugi narobil teraz zaczna krazyc plotki a gospodyni sie z boku na bok przewraca Przewraca sie, ale po inszej przyczynie Tu wolno pisać co się podobie. rozumiem , ze ta przyczyna to bol kregoslupa? co do nowych w szpitalu , to nie wiem lozko, te rozkladane , te od Weronki smierdzi strasznie przeciez ona sie tam rozlozyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.08.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 lozko, te rozkladane , te od Weronki smierdzi strasznie przeciez ona sie tam rozlozyla rrmi ja z logiki mialam 5, bo sciągałam, ale Twój wywód jest na miarę Nobla . No przecież o to chodzi - rozkładają się różne takie na rozkładanych. Od tego są rozkładane, od rozkładania.. chyba pójdę sie napić jodyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.08.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Moge nawet swoją półkę w prosektorium zwolnić, przeniose sie na rentgen, tam jakoś nikt nie chce, ale mnie co tam, ja nie mam nic do ukrycia... ten rentgen to sie na Tobie popsuje niechybnie , ale oczywiście zaraz się zwali na mnie, że niby tam byłam jak spałaś i powykręcałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ze niby taka smart jestem?? widze , ze do domu zaraz wpadniesz szef sie matrwi o Ciebie , ze az mowe Mu odjelo i pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.08.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ze niby taka smart jestem?? widze , ze do domu zaraz wpadniesz szef sie matrwi o Ciebie , ze az mowe Mu odjelo i pisanie eee, beknie mu się, zgodnie z naturalnym odruchem, w ucho jodyną to oprzytomnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Moge nawet swoją półkę w prosektorium zwolnić, przeniose sie na rentgen, tam jakoś nikt nie chce, ale mnie co tam, ja nie mam nic do ukrycia... ten rentgen to sie na Tobie popsuje niechybnie , ale oczywiście zaraz się zwali na mnie, że niby tam byłam jak spałaś i powykręcałam Nie moze być, co ty, bede zeznawać, że na mammografie spałaś jak aniołek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.08.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 spadłam z mammografu ześlizgnęły mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 spadłam z mammografu ześlizgnęły mi się To ty wylewek balkonowych nie założyłaś??? W takiej chwili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.08.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Zbrojeń zabrakło i oddziałowa zaprzestała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Zbrojeń zabrakło i oddziałowa zaprzestała nie zaprzestała tylko robi sprężyny do materacy, bo okazało się, że weronka rzadkie włosy miała i nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Aggi... to my tu teraz mamy... spacernik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.08.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 ale jakiś taki otwarty, bo obcy się plączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 ale jakiś taki otwarty, bo obcy się plączą to ja juz obca jestem dla Was? poskarze sie remxowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.08.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 ale jakiś taki otwarty, bo obcy się plączą to ja juz obca jestem dla Was? poskarze sie remxowi Ty sie tutaj nie odgrażaj donosem. Tylko sie ładnie przedstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.08.2005 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 to ja przeciez rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts