Gość 23.08.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 to ja przeciez rrmi Ja nie wiem... rrmi miała tygrysa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 poskarze sie remxowi Boisz Aggi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.08.2005 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Aggi , Ty chyba swojej Vel Kalonki caly dzien szukalas , jest tutaj, ma sie dobrze http://images.net3media.com/funnyfreepics/dog_toker.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Oj Hrabini De Kalonka Gdzieś ją naszła? Dlaczego ona się stoczyła moralnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Aggiiii!!! To porwanie!!! Wzięli ją jako zakładniczkę!!! Jeśli choć jeden kudełek z główki jej spadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.08.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Przeciem ładnie prosił . Mają swój pokoik ???? Ładniutki. Z mięciutkimi ścianami , z ładnymi oknami w subtelną krateczkę to Sobie do niego idźta to wam może klamki do drzwi dokupie i wody do basenu napuszcze . Czuby do domu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.08.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Długi - to nas zanieś Nie krzycz na nas bo się gorzej poczujemy, jesteśmy wrażliwe okropnie. I mała uwaga - ten emblemacik - niby ok, ale czegos jednak brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Przeciem ładnie prosił . Mają swój pokoik ???? Ładniutki. Z mięciutkimi ścianami , z ładnymi oknami w subtelną krateczkę to Sobie do niego idźta to wam może klamki do drzwi dokupie i wody do basenu napuszcze . Czuby do domu!!!!! NO PRZECA MY SOM W DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Przeciem ładnie prosił . Mają swój pokoik ???? Ładniutki. Z mięciutkimi ścianami , z ładnymi oknami w subtelną krateczkę to Sobie do niego idźta to wam może klamki do drzwi dokupie i wody do basenu napuszcze . Czuby do domu!!!!! A ty długi co??? Porządkowy??? Materace poszył??? Wypchał??? Aż mnie normalnie zatkło z oburzeństwa! Pozwoleństwo było??? Tu wolno pisać co się podobie. Było!!! I święty spokój!!! Pospacerować spokojnie nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Dusza u niego uwięziona w kajdanach, dlatego mentalnie "niewtenczas". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Dusza u niego uwięziona w kajdanach, dlatego mentalnie "niewtenczas". Chyba się zacion mentalnie w "niewtenczasie", i nas, Bogu ducha winnych porządnych czubów się czepia bez opamiętania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Złoży się go w ofierze i będzie spokój. Same plusy: ofiara obfita i straszyła więcej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Złoży się go w ofierze i będzie spokój. Same plusy: ofiara obfita i straszyła więcej nie będzie. No wszystko fajnie, ale jak my go pod te gablote zaniesiemy, na zakrętach nie wyrobimy, normalnie możemy podemolować trochę wątków, będzie zachodził na zakrętach, chyba, że go najpierw złamiemy... taki bardziej przegubowy żeby był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Aggi , a dlaczego Ty nic nie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Właśnie! Pisz coś!Czekamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.09.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No długi mnie precz przegonił, trochę się bałam wrócić, bo ogniem zieje. Nie wiadomo czy łba nie ukręci. Jakoś mi się uzbierało tematów i nie mogę się połapać. No i Młoda do szkoły poszła . Cały harmonogram dnia mi się przestawia, już nie będzie samotnych poranków w łazience z lektura na kibelku . Może powinnam wstawać o 5:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 taa , znowu dlugi winny jest dobrze , ze jest na kogo zwalica z dziennikiem czy mam Ci kichy narobic i sie do dziennika wpisac , zeby go z upadlosci wydostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 ale mi nagadałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.09.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Aggi toż to poważna ogromna inwestycja..no no no jestem pod duuuuuuużym wrażeniem!Ale będzie ślicznie i ile miejsca! Trzymam kciuki żeby wszystko już szło jak po sznurku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.09.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Aggi!!!! Leniuszku!!!! Napisz coś więcej. Pokaż nam domek, bo pewnie juz na dachu dachówka! Boję się, że następny wpis zobaczymy za jakiś miesiąc... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts