Nefer 21.12.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołom Daga http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.12.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Zeljko!!! Ty jesteś niezawodna. Jakim cudem zdołasz zawsze znaleźć i wyciągnąć ten wewątek ?? Dziękuję Ci bardzo i przyjmij moje życzenia - oby Ci się spełniały marzenia, realizowały plany, a życie nie bolało wcale !!!! Jesteś wspaniała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.12.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Zeljko!!! Ty jesteś niezawodna. Jakim cudem zdołasz zawsze znaleźć i wyciągnąć ten wewątek ?? Dziękuję Ci bardzo i przyjmij moje życzenia - oby Ci się spełniały marzenia, realizowały plany, a życie nie bolało wcale !!!! Jesteś wspaniała!!!! Aggi, dla takich slow warto bylo wyciagac ten watek z odchloni...czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.12.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 jeszcze raz dziękuję Wam dziewuszki za zyczenia. Bardzo!!!! skoro juz te komentarze wyjęte z lamusa, to pochwale się, że dom prawie gotowy. Kończa się układać podłogi i malowanie. W styczniu musze sie wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 a co to za smutna mina kolo ze musisz sie wprowadzic he ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Moze sie boi , ze jak sie przeprowadzi to sie w domu pobrudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Moze sie boi , ze jak sie przeprowadzi to sie w domu pobrudzi? myslisz, hmmm moze chce o tym pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Spokojnie , Ja Ja na telefonie przepytuje systematycznie , nawet sie nie pakuje Moze nie wie co Jej sie na nowym przysni Chyba ze dalej nazwac nie moze Moj Stary nazwe wymyslil , ale nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 to trzymaj reke na pulsie, bo dziewcze nam sie zbiesi i jak stoi pojdzie na nowe, bez tych paczek... nie mowiac o tym ze bedzie cierpiec na bezsennosc a styczen tuz tuz ps.. nazwa jest latwa, wystarczy otworzys slownik i po ciemku wbic szpilke w kartke... ale w kartke, prosze uwazac na palce lub cus innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.12.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 jeszcze raz dziękuję Wam dziewuszki za zyczenia. Bardzo!!!! skoro juz te komentarze wyjęte z lamusa, to pochwale się, że dom prawie gotowy. Kończa się układać podłogi i malowanie. W styczniu musze sie wprowadzić To garatulacje!!! Czy wolno mi skromnie przypomniec, ze ktos obiecal troche zdjec na moj adres mailowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.12.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 rajfury nie pakuje sie, bo mi mąż powiedział żeby sobie odpusciła, bo przyjada tacy spece co nas spakują no to sobie leżę i nóżką kiwam, tylko wyrzuciłam stara bieliznę, żeby ci panowie przy pakowaniu mieli miłe doznania w ogóle najbardziej sie cieszę na wyrzucanie, nie macie pojecia jak ja się lubie pozbywać trochę mnie martwią buty juz 2 razy byłam u butów z wizytą i zupełnie nie wiem jak się za nie zabrać zabawki i ciuchy po córce sprawiedliwie posegregowane na PCK i dzieci znajomych Smutna mina, bo mimo wszystko jakoś nie obejmuje umysłem jak to się wszystko stanie.... samych książek jest chyba tona.... a mebli w nowym miejscu ani widu ani słychu Dawajcie ta nazwę!!! Nie dręczcie niewinnej Zelijko przyślę - tylko daj raz jeszcze swój adres e-mail proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 rajfury nie pakuje sie, bo mi mąż powiedział żeby sobie odpusciła, bo przyjada tacy spece co nas spakują no to sobie leżę i nóżką kiwam, tylko wyrzuciłam stara bieliznę, żeby ci panowie przy pakowaniu mieli miłe doznania w ogóle najbardziej sie cieszę na wyrzucanie, nie macie pojecia jak ja się lubie pozbywać trochę mnie martwią buty juz 2 razy byłam u butów z wizytą i zupełnie nie wiem jak się za nie zabrać zabawki i ciuchy po córce sprawiedliwie posegregowane na PCK i dzieci znajomych Smutna mina, bo mimo wszystko jakoś nie obejmuje umysłem jak to się wszystko stanie.... samych książek jest chyba tona.... a mebli w nowym miejscu ani widu ani słychu Dawajcie ta nazwę!!! Nie dręczcie niewinnej Zelijko przyślę - tylko daj raz jeszcze swój adres e-mail proszę Zazdrość mnie skręca :) Aggi - cudowny momemnt przed Tobą :) A książki.....taaaaa..... u mnie to będzie masakra. Chyba oddzielny samochód zamówię....nawet nie chcę myśleć o tych zbunkrowanych w piwnicy...... mąż już na mnie krzyczy,jak kupię nową , ale ja się nie umiem opanowąc i musze czytać kilka na raz. Będzie zabawnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.12.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Aggi, juz dostarczone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.12.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Aggi, juz dostarczone.... ha! no i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Przepiekny, unikatowy, stylowy..,taki co nie spotyka sie na codzien i wszedzie....A ten kominek prawdziwe cudo. Taki salon to jest dopiero salon... Bardzo mi sie podoba ta przestrzen...Ten wysoki sufit jest na prawde cos.... Jak tam sobie urzadzisz to gosci sie nie pozbedziesz... Kto raz wejdzie do tego domku to tylko silom go wyprosisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Ja tez chce zobaczyc to cudo ps. obiecuje ze nie zamierzam byc natretnym gosciem i nigdzie nie bede wchodzic, tylko chce sie pogapic na photosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 to dawaj maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Ja chce wiecej !!! czuje niedosyt bosh moj Rubik wyglada jak kurnik przy Twoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 pfsestań bo mi głupio... jak chcesz więcej to jeszcze jutro wyślę, bo z domowego kompa tego kobyły zdjęcia jakos nie chcą iść.. Bardzo dziękuję za miłe słowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts