Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołom

Daga

http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zeljko!!! Ty jesteś niezawodna. :D Jakim cudem zdołasz zawsze znaleźć i wyciągnąć ten wewątek ?? :o

Dziękuję Ci bardzo i przyjmij moje życzenia - oby Ci się spełniały marzenia, realizowały plany, a życie nie bolało wcale !!!! Jesteś wspaniała!!!!

Aggi, dla takich slow warto bylo wyciagac ten watek z odchloni...czasu... :wink: :D

to trzymaj reke na pulsie, bo dziewcze nam sie zbiesi i jak stoi pojdzie na nowe, bez tych paczek... nie mowiac o tym ze bedzie cierpiec na bezsennosc :roll: a styczen tuz tuz :wink:

ps.. nazwa jest latwa, wystarczy otworzys slownik i po ciemku wbic szpilke w kartke... ale w kartke, prosze uwazac na palce lub cus innego :lol:

jeszcze raz dziękuję Wam dziewuszki za zyczenia. Bardzo!!!!

skoro juz te komentarze wyjęte z lamusa, to pochwale się, że dom prawie gotowy. Kończa się układać podłogi i malowanie. W styczniu musze sie wprowadzić :-?

To garatulacje!!!

Czy wolno mi skromnie przypomniec, :oops: ze ktos obiecal troche zdjec na moj adres mailowy??? :D :wink:

:lol: :lol: :lol: rajfury :wink:

nie pakuje sie, bo mi mąż powiedział żeby sobie odpusciła, bo przyjada tacy spece co nas spakują 8) no to sobie leżę i nóżką kiwam, tylko wyrzuciłam stara bieliznę, żeby ci panowie przy pakowaniu mieli miłe doznania :wink: :wink:

w ogóle najbardziej sie cieszę na wyrzucanie, nie macie pojecia jak ja się lubie pozbywać 8)

trochę mnie martwią buty :-? juz 2 razy byłam u butów z wizytą i zupełnie nie wiem jak się za nie zabrać :roll:

zabawki i ciuchy po córce sprawiedliwie posegregowane na PCK i dzieci znajomych

Smutna mina, bo mimo wszystko jakoś nie obejmuje umysłem jak to się wszystko stanie.... samych książek jest chyba tona.... a mebli w nowym miejscu ani widu ani słychu :lol: :lol:

Dawajcie ta nazwę!!! Nie dręczcie niewinnej :wink:

Zelijko przyślę - tylko daj raz jeszcze swój adres e-mail proszę

:lol: :lol: :lol: rajfury :wink:

nie pakuje sie, bo mi mąż powiedział żeby sobie odpusciła, bo przyjada tacy spece co nas spakują 8) no to sobie leżę i nóżką kiwam, tylko wyrzuciłam stara bieliznę, żeby ci panowie przy pakowaniu mieli miłe doznania :wink: :wink:

w ogóle najbardziej sie cieszę na wyrzucanie, nie macie pojecia jak ja się lubie pozbywać 8)

trochę mnie martwią buty :-? juz 2 razy byłam u butów z wizytą i zupełnie nie wiem jak się za nie zabrać :roll:

zabawki i ciuchy po córce sprawiedliwie posegregowane na PCK i dzieci znajomych

Smutna mina, bo mimo wszystko jakoś nie obejmuje umysłem jak to się wszystko stanie.... samych książek jest chyba tona.... a mebli w nowym miejscu ani widu ani słychu :lol: :lol:

Dawajcie ta nazwę!!! Nie dręczcie niewinnej :wink:

Zelijko przyślę - tylko daj raz jeszcze swój adres e-mail proszę

Zazdrość mnie skręca :):):) Aggi - cudowny momemnt przed Tobą :):)

A książki.....taaaaa..... u mnie to będzie masakra. Chyba oddzielny samochód zamówię....nawet nie chcę myśleć o tych zbunkrowanych w piwnicy...... mąż już na mnie krzyczy,jak kupię nową , ale ja się nie umiem opanowąc i musze czytać kilka na raz. Będzie zabawnie .....

Przepiekny, unikatowy, stylowy..,taki co nie spotyka sie na codzien i wszedzie....A ten kominek prawdziwe cudo. Taki salon to jest dopiero salon...

Bardzo mi sie podoba ta przestrzen...Ten wysoki sufit jest na prawde cos....

Jak tam sobie urzadzisz to gosci sie nie pozbedziesz... :D Kto raz wejdzie do tego domku to tylko silom go wyprosisz... :lol: :wink: :wink: :wink: