Żelka 27.12.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Ja tez, ja tez!!!! wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Ja tez, ja tez!!!! wiecej dobrze - jutro z pracy cos wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 sa komentarze - jest i dziennik, blyskotliwie wydedukowalam . Aggi, no pysznie sie czyta Czemu Ty zarzucilas pisarstwo ? Tobie nie wolno , moim zdaniem Ty masz obowiazek czy ja tez moglabym obejrzec zdjecia, prosze [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Zochna aj się dogrzebałaś ja go zdemolowałam tego dziennika celowo Było tego duzo więcej, ale zrobiłam się rozpoznawalna i duzo osób zaczęło dom kojarzyć ze mną, pisząc że widzieli go na zywo. Nie było w tym niczego zdrożnego, ale na forum kilka osób pisało o włamaniach i szczerze mówiąc zarzuciłam te zwierzenia ze strachu... foty jutro podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.12.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Aggi , jesli można ja też poproszę Już zewnętrze domu mnie zachwyciło i obiecało wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Aggi - tak sie domyslalam ze Ty celowo tego dziennika .. rozumiem a moze przeniesc akcje w inne rejony, wprowadzic elementy maskujaco-mylace, troche egzotycznej przyrody, dzikich zwierzat , wybuchy wulkanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 np u stop Wezuwiusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 ha ha ha i w photoshopie brzozy na palmy przerobić ale byłby odjazd Tylko, że tego mojego cholernika trudno z czyms pomylić bo jest trochę "charakterystyczny" Maxtorka na wszelki... daj mi adresik e na priv bo nie wiem czy go miałam czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 I ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 I ja tez poprosze ale wersja z palmą Cie interesuje tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.12.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Prosze Pani ja tu jestem na powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 poważnie to Ty na żywo widziałaś, więc czego się drzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.12.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Tak widzialam na zywo i na trzezwo I sie nie dre , bo nie jestem tzw.stare przescieradlo Tak na powaznie to sie Drogie Dziewczeta nie dziwie , ze Aggi nie pisze bo dom jest faktycznie taki piekny , ze w calej okolicy nie ma niczego ladniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 ye ye ye wie co mówi!!! w całej okolicy nie ma niczego ładniejszego, bo w całej okolicy kurna w ogóle niczego nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.12.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Moge sie zabozyc , ze mowie prawde To co zabazac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 zagrycha mi sie połamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.12.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 I ja tez poprosze ale wersja z palmą Cie interesuje tak? palmę o ja mogę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.12.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Aggi o zesz ja juz nie wiem czy ja nie zaluje, ze ja te zdjecia ogladalam ... uff ta przestrzenia i te oka wole.. i ten kominek .. i ta osika tak pieknie sciemniala... naprawde pieknie.trzy palce na sercu. co ja mam teraz o mojej stodolce myslec i o jej oku toc to moje jak pierdniecie mrowki jest... ide to przemyslec.. Aggi - a z czego macie rynny i obrobki okolo-rynnowe ? ps. ale ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja się jeszcze nie otrząsnęłam z szoku. To Dom z Piernika :) Jak już będzie wszystko zrobione w środku to można tylko usiąść z otwartą paszczą i kontemplować - kominek jest BOSKI I te obłości - no chce się polizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.12.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 dziękuję.... duże wole oko - duży kłopot małe wole oko - mały kłopot wszystko ma swoje wte i wewte, sama wiesz.... a to ja mam rynny ??? kurde, nie zauważyłam jakos tak myślałam że mam łańcuchy, tylko że ich jeszcze nie mam .... ale obróbki sa metalowe, malowane na brąz pod okna i podbitkę i nie mów na swój dom "stodółka" bo GO obrażasz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts