Aggi 23.11.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aggi - pisz jak najszybciej co udało Ci się załatwić w ZE. Ja czekałam od wylania fundamentów na prąd ponad 2,5 roku Mam nadzieję, że u Was to szybciej pójdzie 2,5 roku !?!?!?! Nieźle! U mnie ZE w końcu podjął zobowiązanie, że podłączy nas w X 05, ale teraz chcą ode mnie kupić kawałek działki na postawienie jakiejś "rozdzielni". Wcale mi się to nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.11.2004 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Słusznie ci śięto niepodoba, będzie buczało, o innych polach nie wspomnę. Jak będą chcieli jakieś działki za twoim Ogrodem uzbrajać to na 90 % masz w umowie (przecież nie musisz jej podpisywać), że wyrażasz zgodę na pociągnięcie infrastruktury, np. kabla przez świeży 2 letni skalniaczek - oczko w głowie. ITp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.11.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Słusznie ci śięto niepodoba, będzie buczało, o innych polach nie wspomnę. Jak będą chcieli jakieś działki za twoim Ogrodem uzbrajać to na 90 % masz w umowie (przecież nie musisz jej podpisywać), że wyrażasz zgodę na pociągnięcie infrastruktury, np. kabla przez świeży 2 letni skalniaczek - oczko w głowie. ITp... Tfu! Tfu! Tfu! Mam już wprawdzie koncepcyje jak to obejść , ale nie mogę jeszcze powiedzieć, bo nie wiem czy mi się uda. A deczko przesądna jestem... Się okaże niebawem. To gówno, które chcą mi postawić ma być "takim małym domeczkiem" potrzebują pod ten domeczek 140 m2 gruntu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.11.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aggi - trzymam kciukasy, żeby udały Ci się Twoje tajne koncepcyje Daj znać jak Ci poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.11.2004 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aggi no co ty tak kloacznie się wyrażasz. Nie bój nie bój jak dobrze wkopią to będzie jeno daszek wystawał z żaluzjami do chłodzenia, czy jakoś tak, ale te 140 to wychodzi 12 na 12. Chyba tyle na wkopek wykopek nie potrzeba . Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.11.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aggi no co ty tak kloacznie się wyrażasz. Nie bój nie bój jak dobrze wkopią to będzie jeno daszek wystawał z żaluzjami do chłodzenia, czy jakoś tak, ale te 140 to wychodzi 12 na 12. Chyba tyle na wkopek wykopek nie potrzeba . Powodzenia. Aaaa.... bo ja w transporcie robie, a tu się klnie jak.... eeeeee bym się zagalopowała . Ten "domeczek" cacuszko ma mieć 5 x 3 x 2 m, ale oni potrzebuja jeszcze 4 metru dookoła od granicy. Maluszku dziękuję jak nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.11.2004 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ale chyba nie w tym transporcie chociaż on też wielce użyteczny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.11.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ale chyba nie w tym transporcie chociaż on też wielce użyteczny jest. W tym czy w tamtym "i tak do piachu i tak do piachu" TIR-a na codzień nie prowadzę, chociaż jechać mi się zdarzyło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.11.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aggi - ciekawie piszesz - czyta się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.11.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aggi, skoro nas tak trzymasz w niepewności to może chociaż na spotkaniu grupki 3.12 puścisz trochę pary? Jak chcesz, to pójdziemy gremialnie Cię pomścić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.11.2004 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Tzn. żadnej ziemi gnojkom ich czas minął niech nasłupowe trafo stawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Aggi, skoro nas tak trzymasz w niepewności to może chociaż na spotkaniu grupki 3.12 puścisz trochę pary? Jak chcesz, to pójdziemy gremialnie Cię pomścić???? Hi Hi Hi Zwartym szeregiem z kosami na sztorc Czy data spotkania jest juz pewna?? Problem polega na tym, że robimy sobie firmowe Mikołajki - takie z losami, prezentami i pijanym Mikolajem. Imprezkę będziemy mieli gdzieś na Piotrkowskiej przy Zielonej. Gdyby spotkanie "budowlanych" było gdzieś blisko, to może udało by mi się obskoczyć obie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Tzn. żadnej ziemi gnojkom ich czas minął niech nasłupowe trafo stawiają. Chyba nie przejdzie taka opcja. Poza tym nie wiem co lepsze. Lokalizacyjnie ten "śliczny domeczek" też wypada korzystniej przy drodze, w narożniku działki, bo wtedy odległość od domu wyniesie ok 100 m. A słup średniego napięcia stoi jakieś 40 m od planowanego domu i na dodatek nie ma do niego dojścia z drogi publicznej. W każdym razie kombinuję cały czas jak by ich wykopać poza obręb mojego ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.11.2004 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Nie bój nie bój, oni mogą postawić słup tzw. wibrowany z trafo w granicy przy drodze, (innemi słupami jak za daleko) dopiąć się do średniego napięcia i resztę ułożyć możliwie w drodze.Jak co srutnie to nie będą ci ryli po ogródku, a tak to kabel w ziemi trzaśnie i będziesz miała wieczne kopary między trafo a SN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Nie bój nie bój, oni mogą postawić słup tzw. wibrowany z trafo w granicy przy drodze, (innemi słupami jak za daleko) dopiąć się do średniego napięcia i resztę ułożyć możliwie w drodze. Jak co srutnie to nie będą ci ryli po ogródku, a tak to kabel w ziemi trzaśnie i będziesz miała wieczne kopary między trafo a SN. Nie dam! Nie dam ryć! Nie dam skalniaka! Tam obok jest taka droga (służebność dojazdowa) i ja ich na nią naprowadzę![/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 24.11.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 No prosze , a ja tez w transporcie troche z drugiej strony !!! A czy Twoj ZE to moze Zgierz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.11.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 No prosze , a ja tez w transporcie troche z drugiej strony !!! A czy Twoj ZE to moze Zgierz ? Z której strony? Powiedz Odpowiedź na pytanie o ZE wysłałam Ci na priv-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2004 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Aggi Pan Asertywny to właśnie sposób na W. Thella jeno należy wziąc Nadużywaną jako wprowadzającą i wykreślić funkcję zależności asertywności od jednostek płatniczych używanych w kraju Polan. Zwykle jest to funkcja nieliniowa (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.11.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 eee, szkoda tych jednostek na parchy, każdą taką jednostkę da się przcież zamienić na materiał pudowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 26.11.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Aggi : Z drugiej strony faksu . Moj priv zieje pustka !Swoja droga ciekawe , jak dlugo zyje taki przecietny alien z ZE . Po tych wszystkich zlych emocjach , jakie na niego przelewaja klienci. Pozdrawiam , nie ustawaj w boju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts