rrmi 28.12.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 dlugi jak zrobimy dobra parapetowe to ja Cie z palma moge naopkolo poganiac , kcesz? I ja zdjecia dostalam ,co tu gadac , Ameryka sie chowa. Przebijam Zosie do czterech palcow na sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.12.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Przebijam Zosie do czterech palcow na sercu długi na palmie żadna palma tego nie zniesie rrmi dobrze, że tylko na sercu, bo 4 palce to juz dużo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.12.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Potwierdzam , jest cudnie A salon z kominkiem mnie powalił . Ja chyba jednak w kurniku mieszkam , choć mały on nie jest Ale okolica do mojej podobna . Sosenki i brzózki . Dobrze że je chociaż mam , to ukoją moje nerwy zszarpane Czekam na ciag dalszy Zaczęło się jak u Hitchcocka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ja nic nie wiem , to Zosia zaczela z tymi palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.12.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 prosze tutaj nie bluźnić pod adresem własnych siedzib!!!! powiem Wam jeszcze, że długi o moim zwykł mawiać "kościół z plebanią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.12.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Aggi Ty masz rynny pięc palców na sercu ! mię się rozchodzi o te korytka takie co na obkolo dachu sa zamocowane - a lancuchy to Ci beda pionowo zwisac ( ja to sie znam na budownictwie ) stodolka moja - jak w pysk no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 mnie newt poziomo wiszące łańcuchy by nie zdziwiły ......... toć to zupełnie zaczarowane miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.12.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Wpadlam do chalupy i nie sciagajac odzienia, rozpychajac mialczace i szczekajace z tesknoty zwierzaki dorwalam sie do kompa, otwieram skrzynke a tu........... NIC na mnie nie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Aggi masz przechlapane Nie martw sie Mohag zrobimy Jej kocowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Wpadlam do chalupy i nie sciagajac odzienia, rozpychajac mialczace i szczekajace z tesknoty zwierzaki dorwalam sie do kompa, otwieram skrzynke a tu........... NIC na mnie nie czeka A może to lepiej dla Twojej psychiki..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.12.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ... Zelijko przyślę - tylko daj raz jeszcze swój adres e-mail proszę A ja tez moge na adres mailowy? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 moja psychika jest juz na tyle stara i stwardniala, ze bardzo malo rzeczy jest w stanie ja chociaz w malym stopniu nadkruszyc ale uwielbiam "wstrzasy wzrokowe" i poddam sie temu testowi na psychike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.12.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja też chce ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.12.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Aggi o zesz ja juz nie wiem czy ja nie zaluje, ze ja te zdjecia ogladalam ... uff ta przestrzenia i te oka wole.. i ten kominek .. i ta osika tak pieknie sciemniala... naprawde pieknie.trzy palce na sercu. co ja mam teraz o mojej stodolce myslec i o jej oku toc to moje jak pierdniecie mrowki jest... ide to przemyslec.. Aggi - a z czego macie rynny i obrobki okolo-rynnowe ? ps. ale ladnie Mogę podpowiedzieć .......... rynny są tytan -cynk i obróbki tyż ładnie szaro stalowe ,z czasem lekko ciemnieja i praktycznie są wieczne. tylko obróbki któś farbą popaćkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 01.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 To prawda - dom jest delikatnie mówiąc za..biście charakterystyczny , szczerze mówiąc to wpierw pozanłem dom a potem się okazało, że to Aggi . Z tym, że takiej architektury życzylibyśmy sobie wszędzie - ciekawej, harmonizującej z krajobrazem, z kształtem i rozmiarami działki... Ja też bym poprosił o foty zwłaszcza interioru, exterior se z daleka co jakiś czas sam podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 kropi sąsiedzie drogi, a czemu Ty z wizytą po prostu nie przyjdziesz ??? CO!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 02.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A jakoś tak śmiałości nie miałem Ale przy najbliższej okazji chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts