długi 06.01.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ja tam już skorzystałem i normalnie pierwszy raz nie ma sie do czego przyczepić . A tak poważnie to jak już mój pomysł z przerobieniem tego na koscioł został odrzucony to teraz myślę ,że będziemy bilety sprzedawać bo wycieczki będą ciągnac oglądających . Jednym słowem ...cacuszko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 06.01.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 W Nieckach stawiają takie cudo... byli u mnie elektrycy co robili tamże i opowiadali, że na początku się babcie ze wsi ucieszyły, że wreszcie porządny kościół stawiają i pytały kiedy otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 W Nieckach stawiają takie cudo... byli u mnie elektrycy co robili tamże i opowiadali, że na początku się babcie ze wsi ucieszyły, że wreszcie porządny kościół stawiają i pytały kiedy otwarcie Jak pamiętam to w tym przypadku okolica miała wiecej ciekawych propozycji - zajazd - motel - agencja a generalnie to krąży po okolicy ,że wdowa po gangsterze się buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.01.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Prosze, dziennik umarl rok temu, a komentarze wiecznie zywe!!! Tak mi sie nasunelo po tym, jak inny dziennik umarl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 W Nieckach stawiają takie cudo... byli u mnie elektrycy co robili tamże i opowiadali, że na początku się babcie ze wsi ucieszyły, że wreszcie porządny kościół stawiają i pytały kiedy otwarcie gwoli scisłości - u mnie nie ma ani wieży kościelnej, ani dzwonnicy rozważam jednak montaż tego takiego z wodą święconą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 16.01.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 E tam, mała dzwonniczka nie rzucałaby się zbytnio w oczy, a jaka wygoda... A tak na serio to pomyślałbym o studni z żurawiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 E tam, mała dzwonniczka nie rzucałaby się zbytnio w oczy, a jaka wygoda... A tak na serio to pomyślałbym o studni z żurawiem hmmmm niewykluczone a co bys powiedział na gruntową piwniczkę z winem ??? a i grill murowany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 16.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Piwniczka zacna sprawa, choć kosztowna w utrzymaniu Kolega ostatnio prezentował mi swoje stojaki na winko, i "żalił się" że ich utrzymanie kosztuje więcej niż samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ha ha ha u mnie stojaki bedą w kuchni... skądś je przecież trzeba uzupełniać czyli piwniczka potrzebna... gorzej jak ktos się kiedys do niej włamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts