Aggi 27.11.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Aggi : Z drugiej strony faksu . Moj priv zieje pustka ! Próbowałam jeszcze raz - jeśli nie doszło to pewnie coś kaszanię . Przyslij jakiegos maila, jeśli Ci to nie przeszkadza, to dam głos tamtędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.11.2004 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Aggi piszesz: Jesteś jednak na tyle namolna, że dla świętego spokoju zrobimy ci na rękę Co oni ci narobili na tę rękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.11.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Aggi piszesz: Jesteś jednak na tyle namolna, że dla świętego spokoju zrobimy ci na rękę Co oni ci narobili na tę rękę? No właśnie, cały czas staram się to zidentyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.12.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Aggi - o radiestecie wogóle nie pomyślałem. Łomatko - co teraz robić? Mury już stoją - czy warto wzywać radiestetę żeby się załamać ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.12.2004 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Mamoń inzynierze nie panikuj. Oprócz niezidentyfikowanych naturalnych to mam co najmniej 2 sztuczne typu dren. Ciekawe co będę zmuszony z nimi zrobić (całe szczęście głeboko są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.12.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 kroyena - dreny chyba nie są szkodliwe ale może niech się wypowiedzą fachowcy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.12.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Spoko, jak stoi, to niech stoi. Magika się wzywa, magik sprawdza cieki wodne i ustawia odpowiedni odpromiennik. Gorzej jest z siatka promieniowania geologicznego (czy jakoś tak) tego się nie da zneutralizować i jeśli łóżeczko lub ulubiona kanapa wypadnie na siatce, to trzeba przestawić Ale ta siatka biegnie tak mniej więcej co 30 m równoleżnikowo i południkowo, więc może się okazać, że wcale nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 10.12.2004 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 No , no - przeczytałam dziennik i niecierpliwie czekam na ciag dalszy ! Ciekawa jestem jaki to będzie projekt i jaki pomysł na zagospodarowanie 1 ha "ogródka" )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.12.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 No , no - przeczytałam dziennik i niecierpliwie czekam na ciag dalszy ! Ciekawa jestem jaki to będzie projekt i jaki pomysł na zagospodarowanie 1 ha "ogródka" )) Pozdrawiam Ja też! Tym bardziej, że działka jest ukształtowana pagórkowato i marzy mi się jakić ciurkający strumyczek . Najbardziej mnie jednak ciekawi cena za ewentualny profesjonalny projekt i ewentualne profesjonalne wykonanie.. Zwłaszcza, że wyceny na etapy, które realizujemy na budowie są takie, że nawet nie chce mi się o nich pisać Tak czy siak najpierw trzeba zaorać! I to zamierzam uczynić na wiosnę przy pomocy lokalnej jakiejś chabety i jej właściciela podlanego odpowiednią ilością paliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.12.2004 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Aggi, tynki ozdobne są thebeściaki. Jak jaka Juchta będzie po osiedlu typowała to na 90% nie wytypuje stłuczkowca. Na 70% domku z krasnoludkami obrończymi. Dlaczego nie mam zgody na 70%? Trzeba będzie użyć w przyszłości narzędzi demokratycznych, ciekawe kogo się przegłosuje w koalicji z darmozjadką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.12.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 kroyena a jakby tak stłuczkowca krasnoludkami obsadzić? to już chyba nie do ruszenia, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.12.2004 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Pod warunkiem, że swego jak mniema wodołaza zmieniłabyć na stado ratlerków (cholera nigdy nie wiem ja k to się pisze), które przy zimnicy biegałybu w czapkach uszatkach i fufajkach barwy, wstyd napisać oczojeb..j (wystarczy wkomponować 2 literki spośród literek z nawiasu ). Pikny widok zwłaszcza dla atakującego ze słońcem: 1) refluks promieni słonecznych od porcelany, 2) 7 kolorowych karłow, 3) sfora kostkogryzów kolorowych. Kompozycja nie do ruszenia. Aleć co innego pomarzyć, a co innego cyrograf. Napięcie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.12.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 kroyena ja bym im czapki pilotki wdziała . A do tego okulary z refleksem odblaskowym, do tego pikujące papugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 21.12.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Salon 67m2... Ojoj. Czy aby nie przesadziliście? U nas salon ma mniej więcej 36 m2, jadalnia 12m2, kuchnia następne 12m2. Cała ta wspólna przestrzeń ma razem 60m2. I jest to naprawdę LOTNISKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.12.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Salon 67m2... Ojoj. Czy aby nie przesadziliście? U nas salon ma mniej więcej 36 m2, jadalnia 12m2, kuchnia następne 12m2. Cała ta wspólna przestrzeń ma razem 60m2. I jest to naprawdę LOTNISKO. Przesadzilismy faktycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.12.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Aggi - piękny salon Jak salon jest taki ogromniasty to jaka chałupka będzie duża Przeogromnie podobał mi się opis Twojej córci w onucach i gilu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.12.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Aggi - piękny salon Jak salon jest taki ogromniasty to jaka chałupka będzie duża Przeogromnie podobał mi się opis Twojej córci w onucach i gilu :D dziekuje. Oj bedzie - parter ma miec 210 m2, a poddasze jeszcze 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.12.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Oj to piękny domek będzie tylko musisz sobie kogoś wziąć do pomocy przy sprzątaniu. A kiedy pokażesz nam jak będzie wyglądał? Staram się jakoś go sobie wyobrazić mniej więcej porównując go do domków z Archipelagu (sama buduję dom z tej pracowni - Darię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.12.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Oj to piękny domek będzie tylko musisz sobie kogoś wziąć do pomocy przy sprzątaniu. A kiedy pokażesz nam jak będzie wyglądał? Staram się jakoś go sobie wyobrazić mniej więcej porównując go do domków z Archipelagu (sama buduję dom z tej pracowni - Darię). Problem jest taki, że nie mam wizualizacji, mogę zeskanowć szkic lub projekt - tylko nie wiem czy to dobry pomysł??? Spróbuję, a pózniej się zacznie jazda pt. jak to wetknąć na łamy forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.12.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Aggi - to czekamy na wizualizację. A z wklejaniem dasz sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts