Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Spoko, jak stoi, to niech stoi. Magika się wzywa, magik sprawdza cieki wodne i ustawia odpowiedni odpromiennik. Gorzej jest z siatka promieniowania geologicznego (czy jakoś tak) tego się nie da zneutralizować i jeśli łóżeczko lub ulubiona kanapa wypadnie na siatce, to trzeba przestawić :cry: Ale ta siatka biegnie tak mniej więcej co 30 m równoleżnikowo i południkowo, więc może się okazać, że wcale nie przeszkadza. :D

No , no - przeczytałam dziennik i niecierpliwie czekam na ciag dalszy ! :)

Ciekawa jestem jaki to będzie projekt i jaki pomysł na zagospodarowanie 1 ha "ogródka" ;)))

Pozdrawiam :)

Ja też! Tym bardziej, że działka jest ukształtowana pagórkowato i marzy mi się jakić ciurkający strumyczek :D . Najbardziej mnie jednak ciekawi cena za ewentualny profesjonalny projekt i ewentualne :lol: profesjonalne wykonanie.. Zwłaszcza, że wyceny na etapy, które realizujemy na budowie są takie, że nawet nie chce mi się o nich pisać :cry:

Tak czy siak najpierw trzeba zaorać! I to zamierzam uczynić na wiosnę przy pomocy lokalnej jakiejś chabety i jej właściciela podlanego odpowiednią ilością paliwka :wink:

Aggi, tynki ozdobne są thebeściaki. Jak jaka Juchta będzie po osiedlu typowała to na 90% nie wytypuje stłuczkowca. Na 70% domku z krasnoludkami obrończymi. Dlaczego nie mam zgody na 70%? :-?

Trzeba będzie użyć w przyszłości narzędzi demokratycznych, ciekawe kogo się przegłosuje w koalicji z darmozjadką? :roll: :lol: 8)

Pod warunkiem, że swego jak mniema wodołaza zmieniłabyć na stado ratlerków (cholera nigdy nie wiem ja k to się pisze), które przy zimnicy biegałybu w czapkach uszatkach i fufajkach barwy, wstyd napisać oczojeb..j (wystarczy wkomponować 2 literki spośród literek z nawiasu 8) ).

:lol: :lol:

Pikny widok zwłaszcza dla atakującego ze słońcem:

1) refluks promieni słonecznych od porcelany,

2) 7 kolorowych karłow,

3) sfora kostkogryzów kolorowych.

Kompozycja nie do ruszenia. 8)

Aleć co innego pomarzyć, a co innego cyrograf. Napięcie rośnie.

Oj to piękny domek będzie :D tylko musisz sobie kogoś wziąć do pomocy przy sprzątaniu.

A kiedy pokażesz nam jak będzie wyglądał? Staram się jakoś go sobie wyobrazić mniej więcej porównując go do domków z Archipelagu (sama buduję dom z tej pracowni - Darię).

Oj to piękny domek będzie :D tylko musisz sobie kogoś wziąć do pomocy przy sprzątaniu.

A kiedy pokażesz nam jak będzie wyglądał? Staram się jakoś go sobie wyobrazić mniej więcej porównując go do domków z Archipelagu (sama buduję dom z tej pracowni - Darię).

Problem jest taki, że nie mam wizualizacji, mogę zeskanowć szkic lub projekt - tylko nie wiem czy to dobry pomysł??? Spróbuję, a pózniej się zacznie jazda pt. jak to wetknąć na łamy forum :D :D :D