Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Aggi

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aggi

Prawie spłakałam się ze śmiechu przy Twojej opowieści o feng shui :lol:

Tym bardziej, że ja mam właśnie taki "klocek nakryty czterospadowym daszyskiem" :lol:

To mówisz, ze jest w nim dobre feng shui? :lol:

Pozdrawiam!

Aniu, Aga - feng shui znakomite! :D Wszystkie potrzebne strefy macie obecne! Jak Wam dobrze!!! Ja będę musiała trochę poczarować i moce przekupywać, bo mimo buńczucznych deklaracji, nie wyzwoliłam się tak na 100%, tylko na jakieś 80% :D :wink:

Aggi to powinnysmy się zamienić bo mnie nie bierze. Nwet kiedys jak byłam u bioenergoterapeutki to mi powiedziała że juz nigdy więcej nie powinnam korzytsać z takich usług bo ma za silne pole niewiary :lol: :lol: :lol: i hamuje wszystkie bodźce :lol: :lol: :lol:

"Pole niewiary" - hi hi dobre określenie! I dobra cecha! :D Ja się czasami poddaję różnym bodźcom magicznym, ale później wracam do równowagi :wink: . Co do feng shui - to może wcale nie jest takie głupie, tylko istotnie nie można temu podporządkować całego życia.

Ja coś tam na tym moim kwadraciku próbowałam nanosić, ale chyba mi wychodzi, ze pole miłości mam w spiżarni a bogactwa w łązience czy jakoś tak :lol:

W każdym bądź razie machnęłam na to całe feng shui ręką.

Domek urządzam tak, żeby było nam w nim dobrze :lol:

Ja coś tam na tym moim kwadraciku próbowałam nanosić, ale chyba mi wychodzi, ze pole miłości mam w spiżarni a bogactwa w łązience czy jakoś tak :lol:

W każdym bądź razie machnęłam na to całe feng shui ręką.

Domek urządzam tak, żeby było nam w nim dobrze :lol:

I to jest chyba najlepsze podejście :D. Jak odzyskam moją mądrą książkę (pożyczyłam) to mogę służyć konsultacją. :wink: :wink: :wink:

Pozdrawiam!!! :lol:

To ja może jednak po namyśle skorzystam z Twojej konsultacji? :lol: Jak już odzyskasz tę modrą książkę oczywiście :lol:

Choć chyba z feng shui czy bez niego najważniejsze jest aby tak meblować i urządzać swój dom, żeby był przyjazny, przytulny i ciepły :lol:

Aggi przejżyj sobie projekt umowy z ZE takiej standardowej. :x :evil: :x

Łony piszą wniej w takim drobnomacznym paragrafie, że ty wyrażasz zgodę na róże ustrojstwo na twojej ziemi. :x :evil: :x

Byli sygnali, że nie tylko ENEA tak robi. Bo jak ZE chce coś pociągnąć lub ustawić na twojej ziemi to musi wedle prawa z tobą ponegocjować, co jak gdzie i dlaczego, a taki mali zapyziali, standardowi paragrafik-cyrografik mówić, że ty być chętna na wszystko.

Mi też takom przysłali i nie wiem co z tem zrobić, tzn. wiem i tak se mażem o noworocznych krotochwilach. :roll: :lol:

To niefajnie :cry: Poczytam jeszcze dokladnie to moje, ale chyba nie przeoczyłabym takiego ważnego "maczkodruku". Już rozmawiałam z ZE i powiedziałam im, żeby sobie załatwiali warunki zabudowy na tą dokupioną działkę. Oczywiście marudzili trochę, ale bez większego sprzeciwu. Zobaczymy co będzie dalej :wink:

U nas to boli bo lisko do trafo jestśmy a za nami nieprzekształcone pole.

I co jeżeli żonka zieloności nasadzi, a ja kamieni nazwożę.

Nawet nie będę mógł tych kamieni wtedy uzyć, bo jak oprotestuję to prawnie na podstawie takiego kwita ENEA mogłaby rządać zwrotu kosztów przeprojektowania, a przyjnajmniej miałaby to ułatwione wielce.

A taki kosztorysik to mało takiego smale'a " :o "

Tych kamieni to w zasadzie mógłbyś użyć... :wink: :D Jakby co, to proszę o wiadomść co do miejsca i czasu akcji, przybędę ze wsparciem :wink: mogę nawet ze 40 miotaczy zorganizować, u mnie w robocie bitny naród.

A gadałeś po sąsiedzku, nie da się nic pokombinować wspólnymi siłami, zgodnie z literą prawa?

Można się przewieżć na prądzie budowlanym, a potem to i tak muszą nową umowę nadesłać. Wszystkich tak strzygą bo ISO 9001 maja.

Ale takie ISO to broń obosieczna bo są jeszcze takie instytycje jak jakies Urzędy między innemi UNE i taki bliższy klientowi UOKiK, a zawsze pismo do takiego Urzędu można dać do wiadomości wydawcy certyfikatu ISO 9xxx, a taki certyfikacik kosztuje, a na takie powiadomienie wydawca musi co najmniej wymienić korespondencję.

Ze Złotych Myśli:

Kazdy kij ma dwa końce, a różdżka nawet 3.

Mozna być niezłośliwie przymrozach odcinanym od "U". :-? :D

Ale co krotochwila, to krotochwila.

Ps. Co do kamieni to przy tym podatku co z Panów Domu czyni chórzystów atlowych, znaczy katastralnym pisałem, że do brania kamieni i innych narzędzi w dłoń nie nawołuję. O czym Wielki Brat wie i Służby też. 8) :lol:

• 3 weeks później...
Moje dziecko miało w nocy sraczkę i z tego powodu nie poszłam do pracy. Ale to dobrze, bo sobie poczytałam zaległe dzienniki, między innymi Twój Aggi. Jest odjazdowy. Przy swobodnym tłumaczeniu pisma z ZE, popłakałam się ze śmiechu. Pisz dalej, kobieto, bo się ostatnio zaniedbałaś.... :wink: