MarzannaPG 08.02.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Może to przeze mnie... Przez chwilę, dopóki się nie zorientowałam i nie usunęłam postu, twój dziennik znalazł się na topie działu. Niniejszym, działając w poczuciu winy, mam dwa apele: Cezare usuwaj się z dziennika Aggi! Mnie, dyletantce w potwornym stresie, się udało, uda się i tobie, tylko zajrzyj tu wreszcie (ew. odbierz pirva!) Szanowny Panie Moderatorze, zrób coś, by dziennik nie działał jak zwykły wątek! Niech się nie da czegokolwiek wpisać do cudzego dziennika. Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.02.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Marzanna - nie miej poczucia winy, bardzo proszę !!! Jak się nie da, to się ominie i tyle. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 09.02.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Marzanna - nie miej poczucia winy, bardzo proszę !!! Jak się nie da, to się ominie i tyle. Buziaki. Postaram się! Po prostu wiem, że mnie by bolało jakby mi kto wlazł, zatem wedle zasady: "Nie czyń drugiemu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.02.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Aggi, nareszcie piszesz. Ale to i tak dla mnie mało. Czekam na więcej.Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.02.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Aggi, nareszcie piszesz. Ale to i tak dla mnie mało. Czekam na więcej. Buźka! Oj Kochana, tak mi slabo idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Czyżby to było mniej niż dwa miesiące?! Aggi, TAKIE RZECZY w Polsce się nie zdarzają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.02.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Czyżby to było mniej niż dwa miesiące?! Aggi, TAKIE RZECZY w Polsce się nie zdarzają! CZTERY dni - jak sie okazuje cuda i na tym padole maja miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 10.02.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Łaaał, cztery dni? No, no... zazdroszczę! Obecnie będę występować o pozwolenie na garaż. Ciekawe ile to potrwa! Może podam przykład gminy, która frontem do inwestora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.02.2005 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Marzanna przecież Twoja gmina do Ciebie też frontem stoi, jeno ciężkozbrojnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.02.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Kroyena, ja bym raczej była zdania, że otworem stoi ta gmina do Marzanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.02.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Na pewno nie zeziarło ani jednej literki np.: "p"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.02.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Na pewno nie zeziarło ani jednej literki np.: "p"? Chiba nie zeziarło, chociaż Twój punkt widzenia też mi się podobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 11.02.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Dobre, dziewczyny, na prawdę dobre! Aż się spłakałam ze śmiechu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 I tym sposobem kroyena stał się kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.02.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Oj, oj i to chyba nie po raz pierwszy gorzej jak nam biedaczka sama zacznie mieć problemy z tożsamością [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 14.02.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 O, znowu coś narozrabiałam ? Bardzo mi przykro, że nie rozpoznaję płci. To kroyena nie jest kobietą???? Proszę o dowód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.02.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 No to kroyena sie nie wymiga! Zdjecia poprosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.02.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 A ja nawet wiem co kroyena na to Kroyena na to odpowie, że prosi żeby sobie zajrzeć na stronę 3 hermaciarni, gdzie widnieje jako osobnik bez spodni Kroyenko- wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 15.02.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 A ja nawet wiem co kroyena na to Kroyena na to odpowie, że prosi żeby sobie zajrzeć na stronę 3 hermaciarni, gdzie widnieje jako osobnik bez spodni Kroyenko- wybacz Hoho, coraz ciekawiej się robi! Czy to nie podpada pod jakąś ustawę o demoralizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.03.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 E-hem....Aggi, nie wiem czy zauważyłaś, ale znowu masz braki w dzienniku. Co jeeest? No pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts