Aggi 14.03.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 zauważyłam wstyd mi okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Aggi - fajnie, że znowu piszesz Słusznie czynisz przechowując nowe butki w autku i czekając na stosowną okazję, żeby je wnieść do domu Ja też miałam taką teczkę tylko pomarańczowa była. Przydaje się taka teczusia oj przydaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 01.04.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ale kopie najważniejszych dokumentów lepiej trzymaj w domu, albo odwrotnie, kopie w czarnej teczce, a oryginały w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.04.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ale kopie najważniejszych dokumentów lepiej trzymaj w domu, albo odwrotnie, kopie w czarnej teczce, a oryginały w domu. Tak, tak, jak już mi się udało odczepić troszeczkę od oryginałów narobiłam potworną ilość kopii i mam je wszędzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 ... o rany ...ale numer Czegoś takiego to ja się nie spodziewałam... A zdjęcia bedo? Ja chcę zobaczyć betonowe ciacho i co Ci się udało z tym zrobić http://gify.mjw.pl/gifs/zlosc/00000016.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.04.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 ... o rany ...ale numer Czegoś takiego to ja się nie spodziewałam... A zdjęcia bedo? Ja chcę zobaczyć betonowe ciacho i co Ci się udało z tym zrobić http://gify.mjw.pl/gifs/zlosc/00000016.gif Ze zdjęciami jest problem - bo nie umiem ich tu wkleić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Jeżeli je masz u siebie to wrzucasz na stronkę internetową np. album Onetu zakładasz na -jak sama nazwa wskazuje- Onecie. A potem klikasz prawą myszką...tzn. prawym klawiszem myszki na zdjęciu, pokazują Ci się między innymi "właściwości", kopiujesz je i wklejasz między a i już. Dawaj te zdjęcia, bo mnie ciekawość zżera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.04.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 dobra, spróbuje - dasz mi ze dwa dni na te kombinacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Rany julek - co za ciacho Co oni zrobili z Twojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.04.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Spartaczyli ten fundament dokumentnie - nie ma tam nawet 1 elementu wykonanego prawidlowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Szkoda, że im zapłaciłaś Kierownika to powinnaś przegonić, że nie dopilnował ich, żeby budowali zgodnie z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.04.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Założyłam sobie na onecie album, ale ten wredny album nie łyka moich zdjęć - mają po 1,5 MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.04.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Aggi - musisz zmniejszyć rozmiar zdjęć. Każdy program graficzny to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.04.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dzieki spróbuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.04.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Dziewczyny! Udało się tralalala! Wkleiłam zdjęcie! Hi! Hi! Hi! Matołek dziękuje za pomoc! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.04.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Aggi jednak babska intuicja w postaci przeblysku myśli o odpuszczeniu wakacji wyczula wszystko No i chyba mialaś troszkę pecha - kierownik budowy do d..... i wykonawca fuszer No ale to betonowe ciacho chyba jeszcze da się uratować Bądz dzielna i nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.04.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Już wiemy, że się da. Wiemy nawet jak, tylko kolejny wykonawca zaczął mówić o kolejnych, chorych jak na mój gust, kwotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 I tak dobrze, że teraz, a nie na przykład po wybudowaniu ścian Polak mądry po szkodzie, ale z tymi wakacjami to chyba nie był najlepszy pomysł niestety Oby już teraz do samego końca obyło się bez takich "niespodzianek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.05.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 No nie był, niestety... Mnie tylko przeraża jedno - kompletny brak jakiejkolwiek etyki zawodowej u części wykonawców z czym pokornie godzą się inwestorzy. Większość ludzi, z którymi rozmawiam i relacjonuję swoje problemy uważa, że sami jesteśmy sobie winni bo nie pilnowaliśmy. Tylko czy fakt "niepilnowania" zwalnia wykonawcę i kierownika budowy z obowiązku rzetelnego wykonywania swojej pracy?!!!! Wszyscy pracujemy i większość z nas wykonuje swoje obowiązki najlepiej jak potrafi bez względu na to , czy klient stoi nad głową czy nie. Dlaczego więc ta zasada w żaden sposób nie obowiązuje panów budowlańców, którzy przecież biorą na dodatek za swoje usługi niebagatelne pieniądze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 04.05.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Włos się jeży. Jak pomyślę, że w moim projekcie fundament schodkowy to chyba nawet fachowca do takiej roboty nie znajdę. Coraz bardziej się przekonuję, że fachowcy budowlańcy to "specyficzny, endemiczny gatunek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts