Iskierniczek 16.06.2020 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Witam W ostatnich dniach udało mi się zdobyć drewniane ławki z opisu przypuszczam, że mają już co najmniej z dwadzieścia jak nie trzydzieści lat. W planach mam ich możliwie jak najlepsza renowację, wyszlifowanie, uzupełnienie pęknięć i ubytków szpachlówką do drewna i zabezpieczenie lazurą do drewna bądź też lakierobejcą, nie wiem co będzie lepszym rozwiązaniem. I teraz pytanko, czy macie jakiś sposób aby w miarę bezpiecznie rozkleić sklejone drewno? O ile oparcie i rozpórkę nóg będę w stanie bezpiecznie rozebrać, gdyż są zamontowane na kliny. To problem pojawia się z przyklejonymi nogami do siedziska, z wiadomych względów nie chcę używać siłowych rozwiązań czy też walić po tym młotkiem. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts