Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wizualizacja elewacji z blachy

Recommended Posts

Witam,

troche pytanie i prośba z grubej rury ale czy bylby ktos tu na forum kto mógłby zrobić wizualizacje budynku ktorego bede zaczynal remont ? Rozważam kilka opcji i chcialbym mniej wiecej widziec jak to wygląda. Wiem ze moge zaplacic komus by to zrobil ale jesli rozwazac kilka opcji to pieniądze prawie wyrzucone w błoto ... Jesli ktos bylby zainteresowany to prosze o kontakt.

Witam,

troche pytanie i prośba z grubej rury ale czy bylby ktos tu na forum kto mógłby zrobić wizualizacje budynku ktorego bede zaczynal remont ? Rozważam kilka opcji i chcialbym mniej wiecej widziec jak to wygląda. Wiem ze moge zaplacic komus by to zrobil ale jesli rozwazac kilka opcji to pieniądze prawie wyrzucone w błoto ... Jesli ktos bylby zainteresowany to prosze o kontakt.

Co za brednie? Ile będą kosztować takie wizualizacje , tyle co 2-3 metry elewacji? Nawet jakby 5 metrów to kosztowało ale pozwoli zdecydować co jak wygląda co sie podoba itd.

Nie robię takich wizualizacji, więc inie bronie nikogo, zadziwia mnie podejście "pieniądze wyrzucone w błoto.

a nie doczytalem :D

spoko ... kilka godzin siedzenia przy komp i wysluchiwania marudzenia a to nie tak a to inaczej a to nie wiem itd za friko :D

no niezle...

nie wiem co robisz zawodowo, ale mam nadzieje ze jestes mechanikiem samochodowym, mam do ogarniecia wymiane tarczy i klockow przod i tyl.

ogarniesz mi to w wolnej chwili? bo zaplacenie w serwisie to wyrzucenie pieniedzy w bloto :D

[ATTACH=CONFIG]445339[/ATTACH]

tyle jestem w stanie dla ciebie zrobic bez finansowania hehe

dawaj numer konta, zainspirowala mnie Twoja wizja... tak chce i docieniam wklad pracy. dostaniesz 5-taka :D

doOh to co barter? ja Ci zrobie te wizki, tzn odesle Ci moja projektantke na kilka godzin/dni pracy, zaplace jej za toco dla Ciebie zrobi a Tys byc mi ogarnal w miedzyczasie te tarcze i klocki co?

moze na grupie Dej, mam chorom corkie trzeba sprobowac?