doOh 17.06.2020 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Witam, troche pytanie i prośba z grubej rury ale czy bylby ktos tu na forum kto mógłby zrobić wizualizacje budynku ktorego bede zaczynal remont ? Rozważam kilka opcji i chcialbym mniej wiecej widziec jak to wygląda. Wiem ze moge zaplacic komus by to zrobil ale jesli rozwazac kilka opcji to pieniądze prawie wyrzucone w błoto ... Jesli ktos bylby zainteresowany to prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.06.2020 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.06.2020 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Witam, troche pytanie i prośba z grubej rury ale czy bylby ktos tu na forum kto mógłby zrobić wizualizacje budynku ktorego bede zaczynal remont ? Rozważam kilka opcji i chcialbym mniej wiecej widziec jak to wygląda. Wiem ze moge zaplacic komus by to zrobil ale jesli rozwazac kilka opcji to pieniądze prawie wyrzucone w błoto ... Jesli ktos bylby zainteresowany to prosze o kontakt. Co za brednie? Ile będą kosztować takie wizualizacje , tyle co 2-3 metry elewacji? Nawet jakby 5 metrów to kosztowało ale pozwoli zdecydować co jak wygląda co sie podoba itd. Nie robię takich wizualizacji, więc inie bronie nikogo, zadziwia mnie podejście "pieniądze wyrzucone w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.06.2020 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 a nie doczytalem spoko ... kilka godzin siedzenia przy komp i wysluchiwania marudzenia a to nie tak a to inaczej a to nie wiem itd za friko no niezle... nie wiem co robisz zawodowo, ale mam nadzieje ze jestes mechanikiem samochodowym, mam do ogarniecia wymiane tarczy i klockow przod i tyl. ogarniesz mi to w wolnej chwili? bo zaplacenie w serwisie to wyrzucenie pieniedzy w bloto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doOh 19.06.2020 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Spokojnie Panowie, nikogo nie zmuszam Pozdrawiam szanownych kolegow spinaczy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karasso 19.06.2020 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 tyle jestem w stanie dla ciebie zrobic bez finansowania hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.06.2020 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 [ATTACH=CONFIG]445339[/ATTACH] tyle jestem w stanie dla ciebie zrobic bez finansowania hehe dawaj numer konta, zainspirowala mnie Twoja wizja... tak chce i docieniam wklad pracy. dostaniesz 5-taka doOh to co barter? ja Ci zrobie te wizki, tzn odesle Ci moja projektantke na kilka godzin/dni pracy, zaplace jej za toco dla Ciebie zrobi a Tys byc mi ogarnal w miedzyczasie te tarcze i klocki co? moze na grupie Dej, mam chorom corkie trzeba sprobowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.06.2020 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Spokojnie Panowie, nikogo nie zmuszam Pozdrawiam szanownych kolegow spinaczy ;P Jakich spinaczy ? Za pracę każda się płaci. Ty szukasz frajera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts