Damek4567 13.06.2020 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Witam;Mam problem,Cała akcja dzieje się w sklepie gdzie działa kilkanaście chłodni i dwie klimy. Od remontu sklepu dzieją się dziwne rzeczy, co jakiś czas wywalało róznicówkę ale było całkiem znośnie. Jakoś działało wiec nie było problemu ale w tym roku, zostały uruchomione klimatyzacje(dokładnie wczoraj), jedna z nich działa ok ale druga po uruchomieniu wywala róznicówkepo po 2 sek. Ja z majstrem troche pojecia ma od klim (ale jest chydraulkiem). Klima została rozebrana i uruchomiona bez spręzarki i chodzi, wiatrak itp ale jak tylko podłączymy sprężarkę to wywala. taki domysł jest że albo kondensator albo sprężarka ma przebicie i cos jest do wymiany. Lecz po przeczytaniu kilku postów coś na temat tej róznicówki. Mam pytania :1 jest jedna roznicowka na której działaja 2 klimy(jedna 7kw) i kilkanascie chłodni.Jest Różnicówka 40. Czy nie za mała?2. Czy klimy powinny mieć oddzielne róznicówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts