bash09 19.06.2020 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Kończę remont ale niestety fachowiec zrezygnował i zostawił niedokończoną ścianę. Pokój salon, ściana o której mówimy to ściana ozdobna za tv. Cały salon pomalowany na kolor Vanilla cream z firmy Beckers. Na ścianie są założone na brzegach pasy z ala cegły, o długości 92cm. Do wypełnienia zostaje środek pomiędzy cegłami o długości 270cm. Wysokość to 250cm. Docelowo miały tam być jakieś płyty meblowe kolorem nawiązujące do podłogi, powieszone poziomo na dystansach, a między płytami profile ze szczotkowanego aluminium, do tego podświetlenie za tymi płytami. Generalnie trochę to abstrakcyjnie brzmiało od początku, nie mogłem czegoś takiego nigdzie w internecie znaleźć ale się zgodziłem. I teraz pytanie, jakie macie propozycje na wykończenie tej ściany? Nie ukrywam, chciałbym najlepiej zrobić to samemu. Cegły nie chce usuwać, bo trochę za nią zapłaciłem. Myślałem o betonie architektonicznym ale nie wiem czy się zgra z tą cegłą. Edytowane 19 Czerwca 2020 przez bash09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.07.2020 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Beton z cegłą narzucą wnętrzu styl industrialny. Jeśli się Pan na to zdecyduje to dobrze byłoby konsekwentnie dobrać do niego wyposażenie, oświetlenie i dodatki. Przestrzeń pomiędzy ceglanymi dekoracjami można też wypełnić starymi deskami. Da to efekt nieco rustykalny lub w modnym stylu boho. Ścianę można też wyrównać tynkiem i klasycznie pomalować farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts