aliba 19.06.2020 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Witam, ratujcie kochani...tak mi zostawił "majster" ścianę w kuchni ... Nie wiem czy to widać na zdjęciu to wykończenie jest pod ukosem Poradźcie jak mogę to uratować bez zrywania położonej płyty karton gips? Edytowane 19 Czerwca 2020 przez aliba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliba 19.06.2020 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Tak to wygląda w całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość p_n_usunięte 20.06.2020 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Witaj Na zdjęciu nie widać czy płyta karton gips jest z licowana z luksferami,więc trudno się wypowiedzieć.Jeżeli luksfery są trochę cofnięte to ja bym proponował zakup i przyklejenie listwy narożnej PCV ( takiej L-ki )Jest łatwa do utrzymania w czystości.Ewentualnie jedna stronę listwy można ściąć do potrzebnego wymiaru. Druga opcja to płaska listwa PCV o jednej szerokości też przyklejona w poziomie na fudze między ściana a luksferami.Spowoduje zamaskowanie nierówności. Pozdrawiamplasticfun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts