cu-user 21.06.2020 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Witam wszystkich, Jestem nowy na forum i z góry przepraszam jeżeli piszę w złym dziale Potrzebuję pomocy z docięciem listwy z polistyrenu pod kątem tak aby dwie listwy zeszły się w narożniku. Listwa na być ułożona na dwóch prostopadłych do siebie ścianach, ale "wznios" na każdej ze ściany jest inny. Pożyczyłem ukośnicę ale nie wiem jak ustawić. Czy jest w ogóle możliwe ze przy różnych kątach listwy się zejdą :confused: Jak nie to jak je dociąć żeby było estetycznie :confused: Załączam foto ze ścianą oraz zdjęcie listwy do docięcia. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.06.2020 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Listwy się docina najlepiej jak można , i skleja, następnie wszystkie krzywizny ozdobne i te które powstały (do dopasowania) doszlifowuje drobnym papierem ściernym. Odpyla. Niewielkie szczeliny, otwory, niedopasowania wykonuje(wypełnia) akrylem. Po wyschnięciu maluje i gotowe. Jeśli listew nie pomalujesz w ciągu 6 mc zżółkną, a każde łączenie zrobi się ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 21.06.2020 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Cześć, Na filmikach większość 45 stopni.Ale może coś znajdziesz/podpatrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts