szach11 21.06.2020 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Witam. Ostatnio zauważyłem, że w niektórych miejscach na kalenicy odkleja się taśma uszczelniająca. Przejmować się tym, jak to ewentualnie poprawić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.06.2020 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Z tego co widać , może było tak od początku. Jeśli nie jesteś strachliwy możesz urządzić sobie spacerek i docisnąć ręką profilując rdzeń taśmy, Nie powinno być problemów, ale będziesz spokojniejszy - ja u siebie też to zauważyłem i przy montażu instalacji FV przesuwałem się przy wizycie na dachu i sprawdzałem po jednej i drugiej stronie gąsiorów znalazłem może takie cztery może sześć miejsc gdzie było niedociśnięte - łatwo się dociskało, wyprofilowało do dachówki ceramicznej(u Ciebie betonowa). W tym roku bez zmian;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 21.06.2020 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Rozkładanym drążkiem do malowania jak dosięgnę dam rade to zrobić z okna dachowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.06.2020 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Jeśli chcesz robić to w ten sposób - nie rób tego, nie warto nic to nie grozi(chyba, że przy huraganowych wiatrach). Myślałem że nie chcesz tego widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts