pbog1 21.06.2020 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Witam. Jestem na etapie kupna działki i wyboru projektu. Marzy mi się mała parterówka dla rodziny 2+2 i wstępnie mój wybór padł na ten projekt. https://www.kbprojekt.pl/2094/celozja-bOczywiście jestem otwarty na jakieś sugestie lecz przejrzałem sporo projektów i jakoś żaden nie przekonał mnie do siebie tak jak ten. Jestem laikiem jeśli chodzi o sprawy budowlane oczywiście jużChciałbym dom ustawić w taki sposób na działce od dłuższego czasu przeglądam to forum (oraz resztę internetów ) i zbieram potrzebną mi wiedzę ale bez indywidualnych pytań chyba się nie obejdzie. Najważniejsze w tym momencie jest to czy za ~300tyś jestem w stanie ukończyć ten projekt? Nie potrzebuję żadnej ekstrawagancji i zbędnych luksusów. Pozdrawiam i liczę na jakieś konstruktywne uwagi pytania edit: 22.06.20 Chciałbym ustawić dom tak jak to jest pokazane na obrazku (zgodnie z WZ) i tu moje pytanie (podkreślam jestem laikiem) czy mogą być jakieś przeciwwskazania z powodu że łazienka i kotłownia znajdują się z drugiej strony - problem z przekopaniem różnych mediów z powodu małych odległości między ogrodzeniem a domem? Edytowane 22 Czerwca 2020 przez pbog1 dodanie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts