blitzkrieg 21.06.2020 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Szanowni, Chcę ocieplić poddasze, a konkretnie ściankę kolankową z drewna - na krokwiach jest ocieplenie nakrokwiowe Projektowo mam Od zewnątrz: 20 cm styropian EPS Scianka z 22mm OSB na słupkach drewnianej ścianki kolankowej Chciałbym to docieplić i uszczelnić jeszcze od wewnątrz Zastanawiam się czy od wewnątrz mogę to jeszcze ocieplić i uszczelnić np. 10 cm warstwą styropianu albo pianki zamkniętokomórkowej od wewnątrz? Czy OSB nie zbutwieje? Czy punkt rosy nie pojawi się tutaj gdzieś w nieodpowiednim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blitzkrieg 27.06.2020 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Ktokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts