wtyczka86 22.06.2020 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Cześć, W bloku z wielkiej płyty (rok budowy 1990) w jednym z pokojów chciałem wyrównać podłogę. Wcześniej był tam parkiet ale został usunięty razem z lepikiem. Aktualnie wlepiłem listy tynkarskiej po których chciałbym ściągać wywlekę (Cekol Zaprawa wyrównująca ZW-04). Wyszło mi, że wylewka w najgrubszym miejscu będzie miała ok 3 cm. Teraz się zastanawiam czy nie obciążę za bardzo stropu i nie doprowadzę do jakiejś katastrofy budowlane. Proszę o Wasze opinię Domyślnie po wyrównaniu podłogi chciałem położyć wykładzinę dywanową (ewentualnie panele). Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.06.2020 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Dodatkowe obciążenie to ok. 50 kg/m2 w najgrubszym miejscu. Z tego powodu katastrofy budowlane raczej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts