m1si0 23.06.2020 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Hej! Mam do Was pytanie czy na tym budynku występują jakieś błędy w wykonawstwie? Tynk został poprawnie wykonany? Wrzucam 4 zdjęcia - na jednym zaznaczyłem błędy mniej widoczne. I własnie tu się rodzi moje pytanie zasadnicze - czy to oby na pewno błędy? Wykonawca tłumaczy, że wszystko jest ok i tak ten tynk się prezentuje Mi opadają ręce bo nie mam jakiejś mocnej argumentacji na jego brednie (?). Help I takie pytanie dodatkowe - czy szary pasek jest wg. Was prosty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.06.2020 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 standard blokowy to standard blokowy... tanio, szybko, byle jak. czego sie spodziewasz?tani material, tani wykonawca, tanie wszytsko... i szybko szybko . zrobione? zrobione.. przeciez papiery sie zgadzaja jezeli chodzi o termoizolacyjnosc przegrody - na papierze.. czy jest rowno - od tego niestety nie jestes Ty tylko norma odbioru - jezeli przeszlo normatywny odbior - tzn ze przeszlo.Czy pasek jest prosto: raczej tak, sznurek spuscic z gory na dol i juz... natomiast mozliwe zludzenie optyczne ze wzgledu na stolarke - bo ona nie jest wg mnie zamontowana inaczej, na klatce okno na samej gorze zaburza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts