yohnell 23.06.2020 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Witam wszystkich, chciałem was zainteresować czymś innym, mianowicie domem z przerobionych kontenerów morskich. Walczę sam z tatą od roku i może uda się do listopada wprowadzić. Odpowiadając na najczęściej zadawane mi pytania, dlaczego taki dom, Takie moje małe marzenie. Drugie zaś, a czy to taniej wychodzi? Tak, ale nie koniecznie mój projekt. Za to jest ciekawszy niż zwykły, murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yohnell 23.06.2020 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 23.06.2020 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 super! napisz coś więcej i dołącz więcej zdjęć. powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yohnell 23.06.2020 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Kilka zdjęć z różnych etapów zaawansowania prac. Obecnie czekam na zrobienie pianowania całego domu, następnie elewacja wentylowana, i wchodzę ostatecznie wykańczać środek. Czyli wyrównanie podłogi, zamknięcie ścian, GK. Ogrzewanie i wyposażenie. To tak w skrócie. Nie wiem czy mogę podać nazwę Fanpagu na FB, na którym dokumentuję najważniejsze momenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartez_xx 04.07.2020 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Jestem ciekaw jak to wychodzi cenowo za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yohnell 05.07.2020 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Jak się uda , poniżej 400tys z wykinczeniem ten projekt. W standardzie domu niskoenergetycznego. Kubatura 175 m mieszkalne 140. Wszystko zależy od materiałów, bryły i fanaberii. Jak by pójść po bandzie to do 300 szło by się zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lubdom 19.01.2021 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Witaj !!! jestem żywo zainteresowany tematem, który zrealizowałeś. Jestem na etapie planowania, liczenia. Bardzo chętnie skorzystałbym z Twoich doświadczeń. Możesz podesłać profil na FB, o którym wspominałeś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar666 16.03.2021 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 tez chetnie dowiem sie szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts