EDZIA 15.11.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Służbowo muszę sprzedać dwie atrakcyjne nieruchomości i myślę, że mogliby zainteresować się nimi zagraniczni inwestorzy.Mój problem polega na tym, że nie bardzo wiem gdzie poza internetem mogłabym umieścić ogłoszenie o sprzedaży.Czy ktoś może mi podpowiedzieć, czy istnieją jakieś gazety, informatory docierające za granicę, w których mogłabym umieścić to ogłoszenie.PozdrawiamEdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolini 15.11.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 witam.przeslij proszę dane ww. nieruchomości ( lokalizacja,powierzchnia,przeznaczenie, proponowana cena)mam znajomą agencję nieruchomości w Niemczech-możemy spróbować pozdrawiam -mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.11.2004 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Bartolini..wielkie dzięki, ale mnie bardziej chodzi o jakąś prasę specjalistyczną nie o agencję...pozdrawiamEdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 16.11.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 gazeta nieruchomosci,gratka,popatzr w Empiku,mase tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 18.11.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Edzia, zmusilas mnie do ponownego pokazania sie na forum Daj znac cos wiecej na temat tej "atrakcyjnosci" dzialek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.11.2004 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Edzia, zmusilas mnie do ponownego pokazania sie na forum Daj znac cos wiecej na temat tej "atrakcyjnosci" dzialek... Miło mi Jastak, że "przymuszony" znowu tu zajrzałeś To niestety nie są działki, to są obiekty. Czy w dalszym ciągu jesteś zainteresowany moją ofertą? pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 19.11.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 jezeli moze to byc zwiazane z hotelarstwem/gastronomia, to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.11.2004 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Tak,Szczegóły podam Ci na priv. ok.?pozdrawiamEdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts