kmk22 24.06.2020 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Witam! Ogólnie stawiam swoje pierwsze kroki jako użytkownik tego forum i mieszkaniec domu (dotychczas mieszkałem tylko w bloku ) więc proszę o wyrozumiałość jeśli zadaje głupie pytania Moje pytanie jest następujące (posiadam kocioł dwufunkcyjny) i chcę zamontować do niego zasobnik ciepłej wody + pompę cyrkulacyjną CWU. Niestety dotychczasowe rozwiązanie nie jest najlepsze bo trzeba dość długo czekać na ciepłą wodę w kranie itp.... Znalazłem w odmętach internetu taki oto schemat (wiem artykuł z 2005 ) : https://www.instalator.pl/2005/04/moje-boje-z-ciepla-woda-instalacja-z-zasobnikiem/ Czy posiłkując się takim schematem będzie to dobrze działać?? Jaki wybrać zasobnik, pompę CWU i sterownik?? Z góry dziękuję za cenne rady i pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts