nowa7 25.06.2020 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Pod kątem bezpieczeństwa.Mam drzwi frontowe blisko ulicy w miescie więc ruch spory, ogrodzenie ma być przezierne. Obok drzwi są okna z klamakmi na kluczyk, 2 grzybkami i kontaktronami. W drzwiach planuje kontaktron i wkładkę klasy c. Mogę dać jeszcze blokade antyrozwierceniową w klamce tylko czy to ma sens? Zaraz obok bedzie szyba którą łatwo zbić i okna przez które dość łatwo się dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.06.2020 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 (edytowane) Idąc tym tokiem myślenia, to po co wkładka klasy C? B nie wystarczy ? o ile w ogóle nie bezklasowa? ;p Jak doposażasz się pod tym kątem, to szyldy z zabezpieczeniem przed rozwierceniem są jak najbardziej ok:) żeby potem nie było tak: Edytowane 29 Czerwca 2020 przez finlandia ORTOGRAF! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 27.06.2020 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Te szyldy szczególnie po pijaku ułatwiają otwarcie zamka W poprzednich drzwiach to miałem, teraz zamówiłem celowo bez, ale przez pomyłkę dostałem z szyldem. Z szyldem było drożej, więc stwierdziłem, że nie będę marudził, a teraz żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa7 29.06.2020 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Kątem. Konto może być w banku.Nastawiam się bardziej na osiedlowych pijaczków niż na profesjonalistów. Na takich to działa sama tabliczka z logiem firmy ochroniarskiej. Raczej nie wezmę tej blokady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.06.2020 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Kątem. Konto może być w banku. Nastawiam się bardziej na osiedlowych pijaczków niż na profesjonalistów. Na takich to działa sama tabliczka z logiem firmy ochroniarskiej. Raczej nie wezmę tej blokady. Już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts