Betrailer 15.11.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Witam wszystkich, na forum jestem świeżynką . Proszę jeśli macie namiary na dobre ekipy /firmy budowlane dajcie znać, bo samemu to człowiek może w depresję wpaść.... Budowę zaczynam w marcu 2005 r. Skąd będzie ekipa nie ma znaczenia ważne żeby nie paprali roboty. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Betrailer zapraszam na grupę szczecińską, tam na pewno znajdzie sie ktoś kto pomoże. Ja jestem na tym samym etapie więc niezbyt wiele moge pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betrailer 15.11.2004 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 dzięki czyli idę do szczeciniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts