martin6230i 30.06.2020 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 Remontuje mieszkanie. Zastanawiam się nad wykończeniem ościeżnic. Wszędzie skułem tynki poza głównym pomieszczeniem (kuchnią) ponieważ tam były ok. Na to chce położyć asekuracyjnie siatke i tynk gipsowy.Z kuchnie poza wejściowymi drzwiami znajdują się jeszcze 3 x drzwi, Aktualnie ościeżnice są zlicowane z tynkiem. po nałożeniu nowego tynku powstanie skok ok 1cm. I nie wiem jak to zrobić aby ładnie się prezentowało. Myślałem nad opaskami maskującymi lecz niestety jedne z trojga drzwi posiadają zawiasy od zewnątrz więc jej nie przykleję. Teraz zastanawiam się nad listwą zakończeniową do płytek, ale też nie wiem czy to by dobrze wyglądało. Przerabiał ktoś to, jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.06.2020 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 Wrzuć foto co masz na fejsbukową grupę "prace wykończeniowe". Tam stale funkcjonuje setki praktyków. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martin6230i 01.07.2020 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Pisałem i w sumie brak odpowiedzi. Może ktoś jednak przerabiał to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.07.2020 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Moze dlatego, że każdy temat jest inny a to co masz jest tak indywidualne, że bez foty ciężko sobie wyobrazić. Ja np. nie wiem czemu przy zawiasach miałoby się nie dać zastosować listwy... A jeśli chodzi o podejście branży: wymień te drzwi na nowe, tym bardziej że masz je już praktycznie zdemontowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts