gawel 02.07.2020 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Ok teraz rozumiem, ja też nie wyrabiam więcej niż 22 st C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.07.2020 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Przy 22 moja siedzi pod kocem a ja nie moge siedzieć na gaciach. To już dyskomfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 03.07.2020 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Przy 22 moja siedzi pod kocem a ja nie moge siedzieć na gaciach. To już dyskomfort To duzy dysonans w odczuwaniu w komfortu cieplnego, mozna było o tym pomyslec przed slubem, ale kto mysli wtedy o takich sprawach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.07.2020 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 To duzy dysonans w odczuwaniu w komfortu cieplnego, mozna było o tym pomyslec przed slubem, ale kto mysli wtedy o takich sprawach? Agdzie tu rozjazd? Jak jest 23,5-24 ja siedzę na gatkach a ona normalnie ubrana i wszyscy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.07.2020 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Czym mierzone była temperatura powietrza?, Jaka dokladnosc pomiaru pirometrem, jaka dokładnosc pomiaru temperatury powietrza? Czy przyrządy były kalibrowane?, o niepewnosc wyniku pomiaru nie pytam. 1,5-2,5 oC jest stosunkowo mała róznica i popularne przyrzady pomiarowe są zbyt niskiej klasy aby dokladnosc pomiaru tej róznicy była wystarczajaca. Okreslenie "wiekszosc zimy" jest mało precyzyjne, a na pewno nie mówi o wartosci temperatury zewnetrznej. Kurna co to labolatorium. Mierzy się sprzętem jakmi sie dysponuje. Termometry pokojowe mnie więcej pokrywały się z tym co pokazował sterownik i jego wykresy. Dokłaność pomiaru sterownika 0,01* nazwy czujnika nie poda. Pirometr najtańsz. "Większość zimy " Czyli do warunków minimalnych +2--2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 03.07.2020 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 ... Dokłaność pomiaru sterownika 0,01* nazwy czujnika nie podam. ..-2 Mylisz dokladnosc z rozdzielczoscią. Dokładnosci pomiaru rzedu 0,01 oC mają przyrzady laboratoryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts