pablos83 01.07.2020 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Witam. Zwracam się do Was z prośbą o doradztwo w sprawie wyboru kuchenki indukcyjnej wolnostojącej. Podłączenie będzie za pomocą tzw siły. Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiś solidny model w cenie +- 2500 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remoncik81 26.11.2020 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 (edytowane) Witam. Zwracam się do Was z prośbą o doradztwo w sprawie wyboru kuchenki indukcyjnej wolnostojącej. Podłączenie będzie za pomocą tzw siły. Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiś solidny model w cenie +- 2500 zł ? Kuchenka indukcyjna wolnostojąca POLECAM! Producent godny polecenia. Ręczna robota, Mamy ją u siebie już dwa lata Przesyłam namiary Edytowane 26 Listopada 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts