oorbus 15.11.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Dziękujemy wszystkim, którzy trzymali kciuki za nasza kulke operacja sie udała, serce połatane i rokuje nadzieje na przyszłość. jeszcze raz dziekujemy. jesteście wielcy pozdrawiamy kulka, zona oorbusia i oorbus, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.11.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 To wspaniałe nowiny! Dużo uścisków dla pani oorbusiowej i całusów dla Kuleczki, niech rośnie zdrowo! Mogę sobie tylko wyobrazić przez co przeszliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek B. 15.11.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Z tym językiem teraz Ci do twarzy... zadowolony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Tak sie ciesze!!!!!!!! Ucalowania dla calej Waszej trojki no i szczegolne usciski dla malutkiej Juleczki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 15.11.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Orbi!Brak mi słów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lia 15.11.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 cudownie! gratulacje - i wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 15.11.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Dziękujemy wszystkim, którzy trzymali kciuki za nasza kulke operacja sie udała, serce połatane i rokuje nadzieje na przyszłość. jeszcze raz dziekujemy. jesteście wielcy pozdrawiamy kulka, zona oorbusia i oorbus, Wspaniałe wieści!!!! A znamy Baby i Juleczkę z forum Dzieckoinfo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.11.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 No to już wiem czemu taka kruszyna roześmiana na forumowych "Gębach" A tak serio - to baaaaardzo się cieszę i trzymam kciuki, niech chowa sie dobrze i zdrowiutko. Pozdrawiam gorąco Ps. mój miś też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.11.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Bardzo się cieszę, że już wszystko w porządku całuski dla Kuleczki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Orbus Wszystkiego dobrego dużo zdrowia bardzo się cieszę że operacje sie powiodła. Życze Wam dużo zdrowia i samych szczęśliwych chwil Całuski dla Juleczki - Kuleczki i Orbusiowej Żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Natka Ty tez jestes z dzieckoinfo??? Alez ten internetowy swiat maly............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 16.11.2004 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 newsy: mała łapie powietrze już sama dostaje mleko, to najlepsze no i wierzga girkami, jak by chciala sie wyzbyć tych więzow i iść do domu, hehe no i daje pigułom czadu, oj daje pozdrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Oj wiem cos o tym ale najważniejsze że rwca do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts